architect_duth Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Στην κοινότητα Μαλακάσας στη Γ ζώνη που περιλαμβάνει τον οικισμό "Σφενδάλης" έχει ΤΖ = 550€ ... Αντιθέτως, όπως λες κι εσύ, σε ένα pdf που είχε ανεβάσει μία φίλη μας από την B-Logica με τις "χαμηλότερες ΤΖ ανά περιφερειακή ενότητα" έχει 600€. Γιατί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athan Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Ικαρία, Ιθακη και Καρπαθος ειναι χωρις ΑΠΑΑ... αρα πας με τον μεσον ορο... 856 Εχω την εντύπωση ότι πλέον βάσει Ν4178 άρθρο 22, παρ.3, ισχύει η ελάχιστη τιμή ζώνης του νομού. Τη γνώμη σας παρακαλώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 (edited) δες στην αναλυτικη συζητηση για τον 4178 στο αρθρο 22 το #1 του σουανη τα λεει ολα Edited Οκτώβριος 4 , 2013 by dimitris GM Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Στην κοινότητα Μαλακάσας στη Γ ζώνη που περιλαμβάνει τον οικισμό "Σφενδάλης" έχει ΤΖ = 550€ ... Αντιθέτως, όπως λες κι εσύ, σε ένα pdf που είχε ανεβάσει μία φίλη μας από την B-Logica με τις "χαμηλότερες ΤΖ ανά περιφερειακή ενότητα" έχει 600€. Γιατί? για δες αυτο http://archive.in.gr/akinita/ ισως βοηθησει... παντως η Μαλακασα δεν εχει σχεση με αυτο που ρωτας...ανηκει σε αλλη περιοχη... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Αυτό που έχω εγώ και το κατέβασα από το gsis έχει σε μερικά 50-100€ χαμηλότερη ΤΖ !!! Τέλος πάντων... ΕΚΤΟΣ σχεδίου στο δήμο Κρωπίας πηγαίνουν με 600€. Τι θέλω και μπλέκω με τα νότια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2013 Ναι με 600. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 +1 σε όλους σας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πάνος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 Καλημέρα, γνωριζει κανεις τα Βασιλικά στη Σαλαμίνα τι τιμή ζώνης έχουν? Για εκτος σχεδίου περιοχή. Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giogio Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: 550€ σαν ελαχιστη τιμη ζώνης περιφερειακης ενοτητας Πιεριας, αφου ο Πλαταμωνας δεν εχει ΤΖ >2200. συνάδελφε που το βρήκες ότι η ελάχιστη είναι 550ε? εγω την βρίσκω 600ε γιαυτο. Βασικά ενδιαφέρομαι για Πλάκα Λιτοχώρου που πρέπει να είναι εκτός Α.Π.Α.Α. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ethan Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2014 Συνάδελφοι μήπως έχει πάρει κανενός το αυτί ή το μάτι, ότι στην Ανατολική Αττική εκτός σχεδίου ,η ελάχιστη τιμή ζώνης πήγε 500 ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα