liv25k Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 Μήπως γνωρίζει κανείς τιμή ζώνης για εκτός σχεδίου στο Δήμο Μαραθώνα; Πάει με την ελάχιστη της Ανατολικής Αττικής;
CivilKald Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 (edited) Νομίζω ο Δήμος Μαραθώνα δεν πάει με την ελάχιστη της Ανατολικής Αττικής (600€) διότι υπάχει στη Δημοτική Ενότητα τιμή ζώνης >2200€. Με ενδιαφέρει και εμένα για εκτος σχεδίου στο Κάτω Σούλι (Δήμος Μαραθώνα). Έχει κάποιος συνάδελφος σχετική εμπειρία από την περιοχή. Ο λογαριασμός της ΔΕΗ έχει Τιμή Ζώνης 700€, αλλά στα εκτός σχεδίου συχνά δεν ταυτίζονται οι Τ.Ζ λογαριασμού ΔΕΗ με αυτές που χρησιμοποιούμε για τα αυθαίρετα. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Edited Μάιος 19 , 2015 by CivilKald
akis73 Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 (edited) Για εκτός σχεδίου βγάζω 600€, πάει με την μικρότερη της ΠΕ, αν υπάρχει διαπιστωτική πράξη δεν το γνωρίζω. edit: τελικά βρήκα το παρακάτω από παλαιότερο μήνυμα στο φόρουμ http://www.michanikos.gr/topic/23817-τιμή-ζώνης-στα-εκτός-σχεδίου/?p=414002 Edited Μάιος 19 , 2015 by akis73
CivilKald Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2015 akis73 σε ευχαριστώ για την ενημέρωση. Οπότε υπάρχει η σχετική διαπιστωτική πράξη. Συνεπώς για τα εκτός σχεδίου Δήμου Μαραθώνα Τ.Ζ. 600€
adamantia1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2015 Στο Δήμο Παιανίας εκτός σχεδίου, τιμή ζώνης 600 ή 1050???
akis73 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2015 Για εκτός σχεδίου και εκτός ΑΠΑΑ βγάζω 600 ευρώ τιμή ζώνης. Τα 1050 ειναι για εντός σχεδίου εκτός ΑΠΑΑ. 1
pipakos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2015 (edited) Επαναφέρω τη συζήτηση στο Δήμο Μαραθώνα. Αγροτεμάχιο στην οδό Μάχης Μαραθώνα - θέση "Δαφνέζα" ή "Πλάσι" Δημοτική Κοινότητα Μαραθώνα, εκτός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων Α' και Β' κατοικίας, εκτός Οικισμού, εκτός Ζώνης Οικισμού και Γ.Π.Σ. και εκτός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων οικοδομικών συνεταιρισμών (το κείμενο αντιγραφή από Βεβαίωση Αντιδημάρχου). Αυτό δεν πάει με την ελάχιστη τιμή ζώνης της ΠΕ Ανατολικής Αττικής, δηλαδή 600€? Γιατί μου λέει η συμβολαιογράφος να το βάλω 700€? Ξέρει κανείς από τους ειδικούς του φόρουμ? edit Το μυστήριο λύθηκε. Το αποτέλεσμα λίγο ως πολύ αναμενόμενο. Η συμβολαιογράφος έβλεπε τον Πίνακα Τιμών εκκίνησης ΕΚΟ, που για μονοκατοικία στο Μαραθώνα σε περιοχές όπου δεν ισχύει το σύστημα αντικειμενικού προσδιορισμού είναι 700€. Προφανώς αυτή η τιμή δεν έχει καμία σχέση με την τιμή ζώνης της τακτοποίησης αυθαιρέτου. Μου αρέσει που επέμενε... Edited Οκτώβριος 23 , 2015 by pipakos
ilias29 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2016 Εγώ νομίζω ότι για τον Δήμο Σαρωνικού (<2200€) εκτός σχεδίου είναι 550 ευρώ, διότι η χαμηλότερη είναι η Σφενδάλη στην ανατολική Αττική και όχι η Μαλακάσα.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα