vsalt Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 Μόλις μίλησα τηλεφωνικά με το ΥΠΕΚΑ. Ο υπάλληλος μου είπε πως τους διεκρίνησαν εχθές - γιατί είχαν χιλιάδες τηλέφωνα - πως στα εκτός σχεδίου που δεν υπάρχει τιμή ζώνης θα λαμβάνεται υπόψη η χαμηλότερη τιμή ζώνης του δημοτικού διαμερίσματος, όπως ορίζει ο νέος νόμος. Τιμές εκκίνησης, Κ, ΔΕΗ, Δήμοι κλπ δεν παίζουν κανένα ρόλο. Οριστικά και αμετάκλητα.
ssouanis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 Άντε ζήτω. Μετά από 25 μέρες και 74 (δικά μας) post διευκρίνισαν το πιο απλό σημείο του νόμου. Επίσης πληροφοριακά, την τιμή ζώνης που υπάρχει στο ΕΤΑΚ, την λαμβάνουμε υπόψη μας ΜΟΝΟ όταν από δίπλα έχει το γράμμα "Ζ".
nkeha Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 Ερώτηση : Όταν δύο δήμοι έχουν συνενωθεί ο δήμος έχει δύο δημοτικά διαμ/τα αυτά των πρώην δήμων;
architect_duth Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 Καλά, προσωπικά εάν δε βγάλω άκρη σε λίγο χρονικό διάστημα, παίρνω τηλέφωνο στην κατά τόπο εφορία και τους ζητάω ευγενικά να μου δώσουν την ΤΖ.
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 Μην το κανεις.... Αν δε βρισκουν ΤΖ για την περιοχη που θελεις, θα σου δινουν τις τιμες ελαχιστου κοστους για μιεκτη ζωνη, Κ1, Κ2 κι ετσι, που σου ειναι παντελως αχρηστα...
petra mantw Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2011 Τα δημοτικά διαμερίσματα που τα βρίσκεται; υπάρχουν κάπου ανηρτημένα;
tpanag Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2011 Μόλις μίλησα τηλεφωνικά με το ΥΠΕΚΑ. Επιτέλους. Γιατί είχαν μαλλιάσει οι γλώσσες μας ορισμένων να το φωνάζουμε εδώ και 1,5 χρόνο από την εποχή του 3843... Θα παρακαλούσα τους υπευθύνους να το αναρτήσουν πλέον με κάποιον τρόπο και σαν είδηση στην 1η σελίδα του site για να φαίνεται. Να βγάζει μάτι αν είναι δυνατόν, γιατί σίγουρα θα βρεθούν κι άλλοι να ξαναρωτήσουν...
Giorgos Georgiou Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2011 (edited) Χθες σε συγκέντρωση κατοίκων του Δήμου Νέας Μάκρης έγινε χαμός με τη Τ.Ζ. Εγώ τους έλεγα 1050 (<Τ.Ζ. πρ. Δήμου Νέας Μάκρης) και ήμουν ο πιο δυσάρεστος, άλλος έλεγε πως η Πολεοδομία του είπε 840 (Κ.Ε Κ1,Κ2,Κ3) και άλλος 600 (<Τ.Ζ. Καλλικράτειου Δήμου Μαραθώνα). Αφού διάβασα όλα τα post έβγαλ συμπέρασμα πως είχα δίκιο. Έτσι δεν είναι; Edited Οκτώβριος 24 , 2011 by Giorgos Georgiou
ssouanis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2011 Καλά τα είπες. Αυτός που είπε το 840€ είναι εντελώς άμπαλος, ο άλλος με τα 600€ θα ήθελε αλλά δεν... Λόγω Καλλικράτη, έβαλαν πρώτο έλεγχο με το Δημοτικό Διαμέρισμα (πλέον Δημοτική ενότητα ή κάτι τέτοιο).
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα