Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 Από που μάθατε το όνομα του ? Το δημοσιοποιήσε το ΥΠΕΚΑ?
tsx Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 (edited) http://static.diavge...0-%CE%A7%CE%991 Edited Δεκέμβριος 15 , 2011 by miltos Διαγραφή παράθεσης προηγούμενου μηνύματος
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2011 Πωπω τρομαξα τωρα.... Κι εγω που καθομαι και σκαω αν θα πρεπει να βαλω το λεβητα σαν να λειτουργουσε κανονικα η να χρησιμοποθησω συστημα αναφορας.... Η τους εσωτερικους τοιχους τους εβαλα μπατιους αντι για δρομικους...
tsx Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2011 Όλα αυτά δεν τα κάνεις για να μη τιμωρηθείς, αλλά γιατί είσαι σωστός μηχανικός
architect_duth Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2011 Ούτε είμαι δικαστής, ούτε μπορώ να ασχοληθώ με ΠΕΑ μιας και είμαι νέος μηχανικός ακόμη, ωστόσο πιστεύω ότι η ποινή του συναδέρφου ήταν ΕΛΑΧΙΣΤΗ και ούτε που τον ακούμπησε!!! Με τέτοιες, δήθεν, ποινές θέλουμε να πατάξουμε τη "βρομιά" που μας περιτριγυρίζει? Δε νομίζω....
katrmp Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 και άλλοι και μάλιστα κυρίως για λόγο πού πρίν λίγο καιρό λέγαμε αποκλείεται να σε πιάσουν. Για έκδοση πεα σε κτίριο με κυριότητα. http://et.diavgeia.gov.gr/f/ypeka/index.php?s=8&l=8 στο ίδιο δείτε την παύση της κ.Καραβασίλη και την θέση της σεισμολόγος?
architect_duth Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Δεν ξέρω τι παίζει με το ύψος των προστίμων, αλλά γιατί για τον ίδιο λόγο (κυριότητα) ο ένας πληρώνει 1200€ και ο άλλος 500€ ? Επίσης, η 2η περίπτωση της διαύγειας, όπου έχουν παράβαση κυριότητας και "αναγραφή και υποβολή ανακριβών ενεργειακών στοιχείων επί του ΠΕΑ με αριθμό 66801/2011...." έχουμε πρόστιμο και στέρηση δικαιώματος έκδοσης ΠΕΑ για 1 χρόνο!!! Δηλαδή τώρα με τον 1 χρόνο τον τιμωρήσατε??? Αφαίρεση άδειας ενεργειακού επιθεωρητή κύριοι!!! ...και μάλιστα ΧΩΡΙΣ δικαίωμα να ξαναγίνει ενεργειακός, ούτε με εξετάσεις!!! Δλδ όσοι γράφουν τα πραγματικά στοιχεία και τα κτήρια βγαίνουν ζ-η-θ-ω κατηγορία είναι μαλάκες? ... ΜΑΛΛΟΝ ! ΥΓ: Δεν ξέρω τι εννοεί λέγοντας "ανακριβή ενεργειακά στοιχεία", αλλά εάν κάτι έγινε με ΔΟΛΟ, τότε επιμένω σε αυτό που γράφω!
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Και αντε πες μπορουν να ανακαλυψουν αν εχψεις εκδοσει ΠΕΑ σε διαμερισμα στο οποιο εχεις κυριοτητα... Πως μπορουν να ανακαλυψουν οτι εσυ δεν εχεις θερμανση με θερμοπομπους αλλα ατομικο λεβητα φυσικου αεριου συμπυκνωσης με 97% αποδοση, αντισταθμιση και θερμοστατικες κεφαλες στα θερμαντικα σωματα για να πιασεις κατηγορια Β αυτοματισμων, σε συνδυασμο με 3τ.μ. ηλικαο στο δωμα φερ ειπειν? Η οτι δεν εχεις μονωσει ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ με γυψοσανιδα τους εξωτερικους τοιχους σε επαφη με αερα για να το ανεβασεις ενεργειακα? Εγινε αυτοψια στο διαμερισμα προτου να τιμωρηθει ο συγκεκριμενος? Εκτος κι αν χτυπησε στο ματι κανα Α+ η Α ας πουμε...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Σιγά μην έγινε αυτοψία....Η μήπως έκατσαν και ανάλυσαν το xml του, η του καθενός? Απλά κάπου χτύπησε "κόκκινο" με το μάτι και το έψαξαν...
ckiriako Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 (edited) και άλλοι και μάλιστα κυρίως για λόγο πού πρίν λίγο καιρό λέγαμε αποκλείεται να σε πιάσουν. Για έκδοση πεα σε κτίριο με κυριότητα. http://et.diavgeia.g...dex.php?s=8&l=8 στο ίδιο δείτε την παύση της κ.Καραβασίλη και την θέση της σεισμολόγος? Εκτος θεματος αλλα δεν κρατιεμαι..... πως το λεγανε, σεισμος σεισμος σοσιαληστισμος Επισης ο ενας πληρωνει 500 και ο αλλος 1200 γιατι αυτος με τα 500 τιμωρηθηκε μονο για κυριοτητα, ενω ο αλλος μαγειρεψε και τα δεδομενα Κατι τετοια εγραφαν μεσα τα pdf Edited Σεπτέμβριος 20 , 2012 by ckiriako
Recommended Posts