dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Argylena, #170 αν εχετε κανει αποδοχη...μπορεις και μονη σου, χωρις την συναινεση της... ανοιξε τα ΠΜ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Περιπατητής Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Γεια χαρά σε όλους. Το σπίτι που έχτισε ο παππούς μου το 1953 (σκαλισμένο στην κορυφή του εμπρόσθιου αγκωναριού) ανήκει απο αποδοχή κληρονομιάς εξ αδιαιρέτου σε εμένα και στον αδερφό μου. Αυτός θέλει να μου το κάνει δωρεά (και εγώ θα του ανταποδώσω κάτι άλλο). Ψάχνω μια εβδομάδα τον συμβολαιογράφο και δεν μπορώ να τον βρω (γ*** τα προεδριλίκια του). Μπορεί κάποιος να μου πει ποιο χαρτί χρειάζεται να του πάω και ποια αρχή το εκδίδει? Αν υποθέσουμε ότι δεν υπάρχει τρόπος να αποδείξω ότι ο γάιδαρος δεν πετάει (άρα ότι το σπίτι είναι υφιστάμενο προ του 55) τι πρόστιμο θα πρέπει να πληρώσω για 2οροφο σπιτι που συνδέθηκε στη ΔΕΗ περίπου το 75? (τότε έγινε ηλεκτροδότηση του χωριού, η υδροδότηση έγινε ακόμη αργότερα, αεροφωτογραφίες δεν υπάρχουν μεταξύ του 40 και του 83, τα πρώτα συμβόλαια έγιναν το 98) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Υπάρχουν και στο ίντερνετ δωρεάν προγράμματα που βάζεις κάποια δεδομένα που μόνο εσύ ξέρεις (όπως τα τετραγωνικά) και παίρνεις προσεγγιστική τιμή του προστίμου. Επίσης, μπορείς να διαβάσεις τον νόμο 4014/11 και όλες τις σχετικές ερμηνευτικές εγκυκλίους του ή απλά να πας στο γραφείο ενός μηχανικού για πιο σίγουρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Argylena Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Argylena, #170 αν εχετε κανει αποδοχη...μπορεις και μονη σου, χωρις την συναινεση της... ανοιξε τα ΠΜ ναι εκανα αποδοχη για το ποσοστο που κληρομομησα Τι σημαινει ανοιξε τα ΠΜ? (μηπως προηγουμενα μειλ_) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Σημαίνει άνοιξε τα προσωπικά μηνύματα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
παναθα Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 γεια σας μπορω να νομιμοποιησω τζακι με τον 4014?ειναι ενεργειακο και εχει συνδεθει με την κοινοχρηστη καμιναδα καλοριφερ της πολυκατοικιας!θεωρειται παρανομο?Η συνδεση εχει γινει μεσα στο σπιτι μου για τι η κεντρικη καπνοδοχος περναει διπλα κολλητα απο τον τοιχο του σπιτιου μου.Τι προστιμο θα μπορουσε να μου ριξει η πολεοδομια αν γινοταν καταγγελια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 Το τζάκι από μόνο του δεν είναι πολεοδομική αυθαιρεσία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vicky_giogio Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2013 Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους. Διάβασα σε εφημερίδα για ένα νομοσχέδιο που θα βγει σε λίγες μέρες και λέει μεταξύ άλλων ότι θα θεωρούνται νόμιμα τα αυθαίρετα που χτίστηκαν πριν το 1975 και δε διαθέτουν οικοδομική άδεια. Γνωρίζετε κάτι σχετικό ή μας ποτίζουν με βλακείες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yannisk72 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2013 Η βλακεία δεν είναι που το γράφουν τα δημοσιεύματα... η βλακεία είναι που θα το βάλουν και σε νόμο. Αληθεύει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yian Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2013 Ως προς τα προ 1975 (και εάν τελικά ισχύσει), θα γίνουν πολλές παρεξηγήσεις από τους ιδιοκτήτες. Δεν θεωρούνται νομίμως υφιστάμενα (όπως τα προ 1955) αλλά ενδεχόμενες παραβάσεις τους ή έλλειψεις φακέλων θα ρυθμίζονται μόνιμα με 500ευρώ παράβολο + αμοιβή μηχανικού = ~ 2000 ευρώ. Ωστόσο, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες θα νομίζουν ότι το προ 1975 σπίτι τους θα είναι εν λευκώ νόμιμο δίχως να χρειαστεί να πληρώσουν κάτι. Θα δείξει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα