SIGIO Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Δείχνεις τα πάντα όλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROKY Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Παιδια να ρωτησω κατι...μου ζητησε η συμβολαιογραφος για μια μεταβιβαση ενος ακινητου εντος σχεδιου,που προσφατα ειχε γινει και συμβολαιο να της παω εκτος απτην βεβαιωση και τοπογραφικο.Θα πρεπει να ναι εξαρτημενο με ΕΓΣΑ??Εκεινη ετσι μου πε...Δεν μπορω να κανω χρηση του προηγουμενου??Ευχαριστω εκ των προτερων Link to comment Share on other sites More sharing options...
agios Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Θα πρέπει να είναι εξαρτημένο. Υπάρχουν προηγουμένως ποστ που αναφέρονται σε σχέση με ποιο σύστημα θα γίνει η εξάρτηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιάμβλιχος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2011 Εγώ δεν καταλαβαίνω για βεβαίωση για τα εντός σχεδίου γιατί θέλει απαραίτητα αποτύπωση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xekolla Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2011 για τακτοποιηση με 4014, εντος σχεδιου, με ο.α. το 91, υπαρχει τοπογραφικο αλλα ανεξαρτητο, μπορω να το χρησιμοποιησω για την τακτοποιηση ή θα πρεπει να κανω εξαρτημενο?απο οτι καταλαβα απο προηγουμενα posts μαλλον δεν χρειαζεται...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2011 (edited) Εγώ δεν καταλαβαίνω για βεβαίωση για τα εντός σχεδίου γιατί θέλει απαραίτητα αποτύπωση? Λες να αρκεί η εφαρμογή του κτηματολόγιου για εντός σχεδίου ? Έχει απόκλιση από 10εκ μέχρι 1 μέτρο το κάθε σημείο. Τι να πω... Edited Δεκέμβριος 8 , 2011 by nik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas_topo Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2011 για τακτοποιηση με 4014, εντος σχεδιου, με ο.α. το 91, υπαρχει τοπογραφικο αλλα ανεξαρτητο, μπορω να το χρησιμοποιησω για την τακτοποιηση ή θα πρεπει να κανω εξαρτημενο?απο οτι καταλαβα απο προηγουμενα posts μαλλον δεν χρειαζεται...... Χρειάζεται εξαρτημένο τοπογραφικό και μάλιστα στο ΕΓΣΑ 87. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2011 Όχι για πολύ ακόμα όσον αφορά τα δομημένα με Ο.Α. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DChris Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 Όχι για πολύ ακόμα όσον αφορά τα δομημένα με Ο.Α. αναφερεσαι στα εντός ή εκτός σχεδίου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 Εγώ αναφερόμουν σε όλα όσα έχουν Ο.Α. αλλά το ΥΠΕΚΑ είπε μόνο για τα εντός.... http://www.michanikos.gr/topic/25243-Τοπογραφικό-βεβαίωση-μέσα-από-το-σύστημα-ΤΕΕ-κ/page__pid__374903__st__140#entry374903 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα