Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ξερετε την νομοθεσία για τα ΕΚΚΛΗΣΆΚΙΑ που τοποθετουνται στους δρόμους μετά από ατύχημα;

• 2 months later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...
Δημοσιεύτηκε

Συνάδελφοι καλημέρα,

Μήπως κάποιος έχει και μπορεί να αναβάσει στα downloads έντυπο από άδεια ανάγερσης ναού της ναοδομίας?

• 6 years later...
Δημοσιεύτηκε

2018 

νομιζω οτι καποια στιγμη η αδειοδοτηση ναων πηγε απο  την ναοδομια στην υδομ και τωρα πηγε πισω .

Σε περιπτωση οικοπεδου  εντος οικισμου  1. μπορουμε να βγαλουμε αδεια ? 2. περιορισμος τετραγωνικων ? 3.στην μελετη αμοιβων  τι κατηγορια μπαινει ?

ο  παλιος νομος περι ανεγερσης ναων του 78 αναφερεται στην εκτος σχεδιου δομηση  

• 1 year later...
Δημοσιεύτηκε

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση; Η Υ.ΔΟΜ. της περιοχής μου ισχυρίζεται ότι για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ απαιτεί άδεια δόμησης σε ακίνητο ιδιοκτησίας ενορίας της Μητρόπολης απαιτείται τοπικό ρυμοτομικό σχέδιο. Δεν δέχονται το 538/78 στα εκτός σχεδίου, δε με αφήνουν σε εντός οικισμού εκκλησιαστικά ακίνητα να βγάλω άδεια δόμησης με τους όρους του εκάστοτε οικισμού χωρίς τοπικό ρυμοτομικό σχέδιο!! Ποια είναι η γνώμη σας;

Δημοσιεύτηκε
5 ώρες πριν, nikorapa said:

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση; Η Υ.ΔΟΜ. της περιοχής μου ισχυρίζεται ότι για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ απαιτεί άδεια δόμησης σε ακίνητο ιδιοκτησίας ενορίας της Μητρόπολης απαιτείται τοπικό ρυμοτομικό σχέδιο. Δεν δέχονται το 538/78 στα εκτός σχεδίου, δε με αφήνουν σε εντός οικισμού εκκλησιαστικά ακίνητα να βγάλω άδεια δόμησης με τους όρους του εκάστοτε οικισμού χωρίς τοπικό ρυμοτομικό σχέδιο!! Ποια είναι η γνώμη σας;

Καλησπέρα...Διάβασε το άρθρο 26 του Ν.1337/83 και δες αν η περίπτωση σου υπάγεται εκεί.

• Upvote 1
  • 9 months later...
Δημοσιεύτηκε (edited)

Για την κατασκευή ναού από ιδιώτη σε εκτός σχεδίου γήπεδο, ισχύει ακόμα το Π.Δ. 6.10.1978 και ο Ν.2940/01  ?

Είναι υποχρεωτικό να κατασκευαστεί και βοηθητικός χώρος για WC ?

Για ένα εκκλησάκι 20 τμ ποιές μελέτες θα χρειαστούν?

αρχιτεκτονικά, στατικά, πυροπροστασία (άδεια από την πυροσβεστική? ), θερμομόνωση, υδρευση/αποχέτευση?, η/μ ?

Edited by Paul_Mix
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.