howard_roark Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 την πεμπτη κ την παρασκευη η πολεοδομια στη σωκρατους (δημου αθηναιων) τελουσε "υπο καταληψη" = κλειστη. σημερα η πολεοδομια της νομαρχιας στη συγγρου ηταν κλειστη λογω καταληψης επισης. παρακαλω οσοι συναδελφοι την πατανε σαν κ μενα ή απλα ειναι ενημερωμενοι για κλειστες πολεοδομιες και υπηρεσιες ας το γραφουμε εδω (μηπως να μπει κανα στικερ κ να μενει πανω?) για να γλυτωνουν αλλοι συναδελφοι το χασομερι. εγω εχασα 2 πρωινα αφου τηλεφωνα = αχρηστα στη ζιμπαμπουε. γνωριζει κανεις πχ ποτε ληγουν οι "καταληψεις" ? γιατι οι καταληψιες δεν γουσταραν να απαντησουν στη σωκρατους, στη συγγρου δεν ηταν καν εκει.
giannisp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 και γω τσαμπα πηγα συγγρου...νομιζω θα ειναι και αυριο κλεστη..
cv01302 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Η πολεοδομία Αγίας Παρασκευής, από την Τετάρτη 5/10 έως και σήμερα 11/10 είχε κάθε μέρα: α) Απεργία β) Κατάληψη γ) Γενική συνέλευση δ) Συνδυασμό των άνω Δεν ξέρω τί θα γίνει από αύριο. Πραγματικά τραγικό όμως, οι ενέργειές τους με έχουν πάει αφάνταστα πίσω. Πάντως έχουν το δικαίωμα να κάνουν κατάληψη οι ΔΥ σε δημόσιο κτίριο? Πού ακούστηκε αυτό?? Μήπως πρέπει να πέσουν τίποτε τηλέφωνα σε αστυνομίες και εισαγγελείς; Κράτος εν κράτει..
howard_roark Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 γνωριζει κανεις για σωκρατους αν δουλευουν? εχω μεχρι την παρασκευη κ πνιγομαι, δεν ειμαστε για βολτες στην αθηνα χωρις λογο...
sot-381 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Σήμερα πέρασα απο την Σωκράτους και η καταλυψη συνεχίζεται...κανεις δεν μπόρεσε να μου πει μέχρι πότε.
tsarbo Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 και εγώ πέρασα από πολεοδομία Αργυρούπολης, κατάληψη μέχρι την Παρασκευή
Aenor Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2011 Η Πολεοδομία Ν.Ιωνίας τελεί επίσης υπό κατάληψη επ΄αορίστου. Το ίδιο ίσχυε μέχρι χθες και για την πολεοδομία Ζωγράφου αν και δεν γνωρίζω για σήμερα (12/10/11).
1975 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2011 Μίλησα σήμερα με την πολεοδομία Συγγρού και λειτουργούνε, αλλά δεν ξέρουνε εάν θα γίβει ξανά κατάληψη. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με την πολεοδομία στο Αιγάλεω?
dimitrispsi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2011 Συγνώμη, ποιοι κάνουν κατάληψη; Οι μέσα (υπάλληλοι) ή οι έξω (ελεύθεροι επαγγελματίες μηχανικοί);
tasakos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2011 Καλημέρα. Η Σωκράτους σήμερα τελικά; Έμαθε κανείς τίποτα;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα