JTB Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 Επικοινώνησα με ΔΕΗ Κορωπίου και μου ανέφεραν την Απόφαση ΥΠΕΚΑ της 27/5/2011 α/α ΥΑ ΠΕ/Φ1/12626 Μιλά για ΦΒ σε αυθαίρετα... Μήπως ξέρεις κανείς ή έχει το κείμενο; Διευκρινίζει υποτίθεται τί χρειάζεται για τα αυθαίρετα, τί πρέπει να έχω από πολεοδομία... Ψάχνω για κτίριο με Ν1337 (Τρίτση) και θέλω να μάθω πότε γίνεται δεκτή η αίτηση.. Αν μπορεί κανείς να μου στείλει την απόφαση θα με υποχρεώσει... Ευχαριστώ...
JTB Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Κανείς δεν ξέρει βρε παιδιά για Ν1337 και ΦΒ?
stayros Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Αυτήν την απόφαση δεν τη βρίσκω πάντως.
LB Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 κοντά στο παραπάνω να ρωτήσω κι εγώ: για νομο 4014 και ύπαρξη φωτοβολταϊκών ξέρει κανείς; πρέπει να γίνει κάποια διαδικασία;
JTB Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 @stayros: Κι εγώ, ότι αναζήτηση και να κάνω δεν υπάρχει τίποτα... @LB: Βασικά επειδή άλλο η τακτοποίηση και άλλο η νομιμότητα να ξέρεις ότι θα υπάρχει πρόβλημα... κι εγώ τέτοιες περιπτώσεις αντιμετωπίζω... Για παράδειγμα... αν ο πελάτης υπαχθεί στη διαδικασία του Ν4014 και για διάφορους λόγους δεν ολοκληρώσει τις πληρωμές, αυτομάτως μιλάμε για εγκατάσταση σε αυθαίρετο... Αρα... 1. Δεν γίνονται δεκτά τα κτήρια παρά τη τακτοποίηση... ή 2. Γίνονται δεκτά μόνο αν έχουν εξωφληθεί οι δόσεις και πλέον έχεις οριστική βεβαίωση. Παρόμοια κατάσταση και για τον ν1337 όπου στα εκτός σχεδίου δεν δίνονταν βεβαιώσεις οριστικής εξαίρεσης από κατεδάφιση με αποτέλεσμα στη πράξη να μην έχουν νομιμοποιηθεί, απλώς βρίσκονται σε αναστολή από τη κατεδάφιση παρά την ολοκλήρωση της Β' φάσης.... ΑΡΑ;;;;; Οχι νόμιμα, κατά τη ΔΕΗ, όπως τουλάχιστον έχω πληροφορηθεί μέχρι σήμερα... Αύριο περιμένω ενημέρωση από έναν προϊστάμενο αν κι εφόσον βγεί στο τηλέφωνο... θα ενημερώσω a.s.a.p.
pv-t solar Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2011 Μόνο 3ο στάδιο Τρίτση μπορεί να εγκαταστήσει ΦΒ. Όμως πρακτικά συχνά πυκνά δεν παίρνει ευθύνη η ΔΕΗ.
JTB Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2011 OK, τότε αν πάω με ν4014 δεν έχει επιχείρημα για να μη βάλω, σωστά; Δηλαδή δεν είναι δυνατόν να έχω τακτοποίηση για 30 χρόνια και η ΔΕΗ να μη κάνει συμβόλαιο για 25! 1
deathlok Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2011 Κατάφερα επιτέλους να πιάσω στο τηλέφωνο τον προϊστάμενο στην περιοχή Κηφισιάς - Φιλοθέη. Μου είπε πως αυτοί ζητάνε βεβαίωση από την πολεοδομία ότι ο χώρος υφίσταται νόμιμα και όχι: 1) Δεν κρίνεται κατεδαφιστέο (περίπτωση Τρίτση) 2) Έχει τακτοποιηθεί (περίπτωση τακτοποιήσεων) και ότι οι αιτήσεις κολλάνε και δεν τις προχωράει. Αν κάποιος συνάδελφος γνωρίζει κάτι διαφορετικό σχετικά με την βεβαίωση που παίρνει ένας τακτοποιημένος χώρος (δλδ αν μπορεί να πάρει ότι υφίσταται νόμιμα (έστω και για 40 χρόνια)) ας μας διαφωτίσει.
Kapas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2011 Εγώ που μίλησα με τη ΔΕΗ στα Μεσόγεια μου είπαν ότι πράγματι αυτό που απαιτείται είναι η νομιμότητα. Εξαρτάται πάντως από την εκάστοτε πολεοδομία στο κατά πόσο μπορεί κάνεις να πάρει βεβαίωση 25ετής νομιμότητας για κτίσμα που έχει τακτοποιηθεί για 30 χρόνια. Μου ανέφερε ότι για παράδειγμα η Παλλήνη δεν έχει πρόβλημα και μπορεί να εκδόσει τέτοιου είδους χαρτί, ενώ το Μαρκόπουλο αποκλείει ένα τέτοιο ενδεχόμενο...
JTB Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2011 Σχετικά με τα ΦΒ και τα αυθαίρετα νομίζω ότι θα περιμένουμε την εγκύκλιο της ΔΕΗ για την ηλεκτροδότηση όπου πιθανώς να αναφέρουν κάτι...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα