silver_bullet Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 Εχω βασεις στηριξης (hook) για στεγη κατασκευασμενες απο προγαλβανισμενο χαλυβα και τις κλασσικες αλουμινενιες ραγες για τη στηριξη των πλαισιων. Υφισταται σε βαθος χρονου ζητημα ηλεκτροχημικης διαβρωσης? Αν ναι, πως μπορει να αποφευχθει? Με ποια κριτηρια επιλεγετε βασεις στηριξης για να μην αντιμετωπισετε δυσαρεστες καταστασεις?
vbisbi1954 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 Ναι υπαρχουν τα γαλβανικα ρευματα ,πρεπει να τοποθετησεις παρεμβυσματα απο λαστιχο να μην ερχονται σε επαφη τα διαφορετικα μεταλλα. Να μη ρισκαρης,δεν εχεις παρα να κοιταξης πως εχουν διαβρωθει καγκελα αλουμινιου σε στηριγματα σιδηρου .
giannispre Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2011 Πιστεύω τα παρεμβύσματα από inox είναι τα καλύτερα...Όπως και να το κάνουμε το λάστιχο έχει ημερομηνία λήξης....
rodag Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2011 Μια ακόμα λύση είναι να χρησιμοποιήσεις ράγες ανοδιωμένου αλουμινίου,αρκει τα γαλβανιζέ στηρίγματα να μη χρειαστεί να τρυπήσουν το ανοδιωμένο.
silver_bullet Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 rodag, με τη σύσφιξη της βίδας δεν φθείρεται η ανοδιωμένη επιφάνεια? αυτό δε μπορεί να αποτελέσει starting point για διάβρωση?
rodag Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 συνήθως η ανοδίωση αντέχει το κοντράρισμα της βίδας(η οποία θεωρώ όπως και να έχει άσχετα με τη συζήτησή μας θα είναι ανοξειδωτη) Σκέψου το κι αλλιώς. Σύμφωνα με τις οδηγίες των περισσότερων κατασκευαστών πανελ, ένας από τους πανκοίνως αποδεκτούς τρόπους στήριξής τους, ειναι αυτός με την χρήση των έτοιμων οπών.Και εκει συστήνουν χρήση ανοξείδωτων βιδών και παξιμαδιών, οι οποιες ασφαλώς έρχονται σε άμεση επαφη με την ανοδιωμένη κορνίζα. Για να μην μιλήσουμε για την σύσταση χρήσης αστεροειδούς ροδέλας στη περίπτωση γείωσης μεσω της προβλεπόμενης τρύπας, η οποια έχει στόχο ασφαλώς τον τραυματισμό του φιλμ της ανοδείωσης, γιατί το φιλμ δεν είναι αγώγιμο(τουλάχιστον όχι τόσο όσο πρέπει). Όμως αν είσαι πάνω στο κύμα όλα γίνονται πιο ζόρικα, και μπορει όλα τα παραπάνω να μην ισχύουν , η τουλάχιστον να θέλουν τροποποιήσεις. Πάντως σε νορμάλ συνθήκες ακόμα και το γυμνο αλουμίνιο αντέχει, όχι οτι το προτίνει κάποιος
ecgeoenergy Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 Η σύγουρη λύση για 20 χρόνια είναι ανοξείδοτος κοχλίας-περικόχλιο με πλατιές ροδέλες. Εναλλακτικά όμως επειδή είχα συναντήσει και εγώ αυτό το θέμα, εαν η κατασκευή σου ήταν γαλβανισμένη εν θερμώ και όχι προγαλβανισμένη δεν θα είχες κανένα πρόβλημα. Στα προγαλβανισμένα πλαίσια απαγορεύεται διότι δεν έχει καμία σχέση η ποιότητα γαλβανισματος. Αυτό που λέω μπορείτε να το επιβεβαιώσετε και απο όλα τα γαλβανιστήρια.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα