stella82 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Μήπως μπορεί κανείς να μου πεί που βρίσκω τις ΤΟΤΕΕ?
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Στα dowloads, στο ΤΕΕ, στον Παπασωτηρίου.... Ποιές συγκεκριμενα?
stella82 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Ψάχνω την 2411/86 που είναι για ύδρευση και την 2412/86 για αποχέτευση. Τα downloads του ΤΕΕ δεν τα βρίσκω.Μήπως μπορείς να μου πεις πιο συγκεκριμένα που να ψάξω? Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.
nikmmech Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Πήγαινε στο link, δες αυτήν που σε ενδιαφέρει και μετά κατέβαστην από το http://www.et.gr http://portal.tee.gr/portal/page/portal/SCIENTIFIC_WORK/TOTEE_P
stella82 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Άκυρο το προηγούμενο μήνυμα μου. Στα downloads που έχει εδω δεν μπορώ να τα κατεβάσω γιατι μου βγάζει error. Μέσω του link βρίσκω μεν το ΦΕΚ αλλά μέσα στο ΦΕΚ που κατεβάζω μετά απλά λέει ότι εγκρίνεται η τεχνική οδηγία. Δεν την παραθέτει. Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητα στο προφίλ σας. Δείτε τους Κανόνες Συμμετοχής. miltos
nikmmech Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Stella παλιότερα είχα βρει μια από τις ΤΟΤΕΕ έτσι, και φαντάστηκα ότι και οι υπόλοιπες θα αναφέρονται στα ΦΕΚ και όχι μόνο οι εγκριτικές τους αποφάσεις. Έχεις π.μ.
sdim Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Σε ΦΕΚ έχουν δημοσιευτεί μόνο οι νόμοι που καθιστούν υποχρεωτική την εφαρμογή των ΤΟΤΕΕ. Οι ίδιες οι ΤΟΤΕΕ πωλούνται κανονικά στα τεχνικά βιβλιοπωλεία. 5.50€ το κάθε τεύχος κοστίζει, νομίζω ο οποιοσδήποτε μπορεί να αντέξει το κόστος σε αντίθεση με άλλα πρότυπα (ISO, CE, ΕΛΟΤ).
nikmmech Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Η ΤΟΤΕΕ για την κατανομή δαπανών κεντρικής θέρμανσης (ΦΕΚ 631/Δ/1985), είναι δημοσιευμένη στο ίδιο το ΦΕΚ. Επειδή παλιότερα που την έψαχνα την βρήκα από το Ε.Τ., φαντάστηκα ότι και οι υπόλοιπες ΤΟΤΕΕ, θα δημοσιεύονται εκεί, αλλά επειδή τις είχα ήδη δεν το έψαξα. Πάντως είναι απαράδεκτο να πρέπει κάποιος να πληρώσει (έστω και μικρά ποσά), ώστε να προμηθευτεί νόμο του κράτους, όπως αποτελούν οι ΤΟΤΕΕ.
n.m.michelis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 Στον παπασωτηριου με 5,50 ευρω το καθενα ειναι η καλυτερη επιλογη. Εγω απο εκει τα πηρα και ειναι μια χαρα, αν και η υδρευση αναφερεται σε χαλκοσωληνα και χαλυβδοσωληνα μονο, υπαρχει αραγε ΤΟΤΕΕ υδρευση για σωληνα pvc ή πολυστρωματικη?
nikki Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 Καλησπερα, Θα μπορουσε καποιος συναδελφος να ανεβασει όποια τοτεε εχει σε ηλεκτρονικη μορφη. Στα βιβλιοπωλεια δεν τις βρισκω αλλα ουτε και στο ΤΕΕ. Συγκεκριμενα μου λειπουν η τοτεε 2411/86, 2412/86, 2421/86 (μερος 1 και 2). Ευχαριστω 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα