Μετάβαση στο περιεχόμενο

συντελεστής παλαιότητας


Recommended Posts

κάποιοι "μελετηροί" μπορεί να πρόσεξαν ότι σε παραδείγματα του ΥΠΕΚΑ δε βάζει το συντελεστή παλαιότητας 0,15 ή 0,8. Γιατί?

Link to comment
Share on other sites

Πολύ απλά γιατί τα παραδείγματα θέλουν να αναφερθούν στην πλειονότητα των περιπτώσεων.... Δηλαδή απ'οτι λέγεται, εάν δεν προσκομισθεί επίσημο έγγραφο να αποδεικνύει την παλαιότητα (η Υ.Δ. ιδιοκτητη δεν θα αρκεί...), σε κανέναν από τους αυτούς που θα δηλώσουν παλαιότητα προ του 2003 ή προ του 1983 χωρίς να προσκομισθεί άλλο αποδεικτικό, δεν θα αναγνωριστεί η παλαιότητα και η οριστικοποίηση της υποβολής θα γίνει με συντελεστές για αυθαίρετο μετα την 1/1/2004. Προσοχή λοιπόν...!!

Μία καλή λύση για εξέταση παλαιότητας είναι οι αεροφωτογραφίες, είτε Google, είτε ΓΥΣ η οποία διαθέτει (με το αζημίωτο βέβαια) b/w αεροφωτολήψεις για τα έτη που μας ενδιαφέρουν κατα σειρά 1979, 1987, 1989, 1994, 1998, 2002, 2005.

Link to comment
Share on other sites

Ενδιαφερον.... Το τι γινεται ομως με τις περιπτωσεις που η αυθαιρεσια σε ηδη υφισταμενη ΟΑ δεν φαινεται απο αεροφωτογραφιες η αλλο επισημο εγγραφο (κλεισιμο εξωστη για παραδειγμα) που αυτο εχει πραγματοποιηθει προ 1983 η προ 2003 δεν ξερουμε.....

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Έστω ότι ο ιδιοκτήτης μας φέρνει κάποιο έγγραφο για απόδειξη παλαιότητας, π.χ. λογαριασμό ΔΕΗ και μας κάνει και υπεύθυνη δήλωση εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να ελέγχουμε το έγγραφο? Η για να δεχτούμε παλαιότητα πρέπει για παράδειγμα να λέει τετραγωνικά? Και αν δε λέει?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.