nikolaras Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Εχω ενα πρόβλημα. Στον γεωγραφικό εντοπισμό δεν μου εμανίζεται ο χάρτης του εντοπισμού.Δηλαδη το αντίστοιχο πλαίσιο παραμένει λευκό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
npanagio Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 (edited) Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα. Στον γεωγραφικό εντοπισμό με mozilla και google chrome. Το χάρτη μου τον δείχνει μόνο με internet explorer. Τι συμβαίνει, ξέρει κανείς?? Πειράξαν τίποτα στο ΤΕΕ στη νέα πλατφόρμα?? Edited Νοέμβριος 6 , 2013 by npanagio Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Δέστε τις οδηγίες (πρώτη ανακοίνωση) http://portal.tee.gr/portal/page/portal/TEE/MyTEE/auth4178 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antnatal Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Εχω ενα πρόβλημα. Στον γεωγραφικό εντοπισμό δεν μου εμανίζεται ο χάρτης του εντοπισμού.Δηλαδη το αντίστοιχο πλαίσιο παραμένει λευκό. Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα. Στον γεωγραφικό εντοπισμό με mozilla και google chrome. Το χάρτη μου τον δείχνει μόνο με internet explorer. Τι συμβαίνει, ξέρει κανείς?? Πειράξαν τίποτα στο ΤΕΕ στη νέα πλατφόρμα?? http://portal.tee.gr/portal/page/portal/TEE/MyTEE/ayth ΟΔΗΓΙΕΣ - Μη εμφάνιση γεωγραφικού εντοπισμού στον Mozilla Firefox Στις τελευταίες του αναβαθμίσεις ο φυλλομετρητής (browser) mozilla firefox απαγορεύει την εμφάνιση μικτού περιεχομένου. Αυτό επηρεάζει την εμφάνιση του γεωγραφικού εντοπισμού στο σύστημα αυθαιρέτων το οποίο παρέχει η Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση ΑΕ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
npanagio Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Λύθηκε το πρόβλημα!! Ευχαριστώ και στους δυό σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaras Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Ευχαριστώ και εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neosmichanikos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2014 Πόσα δευτερόλεπτα έχω για να συμπληρώσω με ορισμό πολυγώνου γραφικά το οικόπεδο??? Αν το οικόπεδο έχει 15 σημεία και περάσουν λίγα λεπτά για να τα συμπληρώσεις - για να δεις που κάθεται τι - όταν τελειώσεις δεν αποθηκεύει το πολύγωνο (λόγω παρέλευσης κάποιου χρόνου φαντάζομαι..). Αντίθετα αν κάνω ένα τυχαίο σχήμα σε 5-10 δευτερόλεπτα - έστω και πολλών σημείων -το αποθηκεύει κανονικά... Έχει τύχει σε κάποιον αυτό? Λύνεται κάπως αυτό το θέμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2014 προσωπικά κάνω γρήγορα και γράφω.... ''οι συντεταγμένες των κορυφών δεν συμπτίπτουν με του τοπογραφικού γιατί δεν υπάρχει η δυνατότητα εισαγωγής-προσδιορισμού με συντεταγμένες'' αυτό ειδικά στα ΕΚΤΟΣ που ζητά και ΕΓΣΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Μου βγαζει το μηνυμα: Συντεταγμένες γεωτεμαχίου - Ο ορισμός παραμέτρων με τιμή ################## για το GisLocation στο AuthAppModule.Dilosi2 έχει μη αποδεκτή ακρίβεια/κλίμακα Εχει τυχει σε κανεναν αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis73 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2017 Καλημέρα. Από χθες έχω πρόβλημα με το γεωγραφικό εντοπισμό. Φαίνεται να "κρεμάει" όταν πάει να ανοίξει το χάρτη. Δείχνει να είναι πρόβλημα από τον σέρβερ του κτημ/γίου. Παρατήρησε κανείς κάτι παρόμοιο; Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα