Giota K. Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΝΩΣΩ ΤΟ ΔΑΠΕΔΟ (14m x 9m) ΤΗΣ ΣΟΦΙΤΑΣ (ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΠΑΝΕΛ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΒΑΡΟΣ (ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ 1968 – ΜΕ ΠΛΑΚΕΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ) ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ? ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝΕ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑΦΡΟΜΠΕΤΟΝ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΣΤΟΣ.. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΛΑΚΑΚΙ. ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΠΕΡΛΟΜΠΕΤΟΝ Ή ΕΛΑΦΡΟΜΠΕΤΟΝ. ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ!!!
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2011 ηχομόνωση ή θερμομόνωση ή και τα δύο?
Giota K. Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2011 Θερμομόνωση και αν είναι δυνατόν και υγρομόνωση γιατί περίπου 20 τ.μ. θα είναι βεράντα σκεπαστή. Σήμερα μου προτείνανε ένα υλικό από αλουμίνιο το AluthermoQuattro το οποίο περιγράφεται στo site της Αluthermo http://www.aluthermo.com/ με κόστος 13,90 ευρώ (το έχει κι αυτό το κόστος του).
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2011 Giota K. εαν τα 14Ε είναι κόστος για σένα τότε δεν υπάρχουν πολλές επιλογές.
Giota K. Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2011 Τα 14 ευρώ είναι αποδεκτό κόστος εάν έχουν αποτέλεσμα. Δεν το γωρίζω το ύλικό και δεν ξέρω εαν αξίζει ο κόπος. Τέλος πάντων ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2011 Γνωρίζω την τεχνολογία αλλα δεν το πιστεύω για υγρομόνωση και βατότητα.
Giota K. Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2011 Τελικά υπάρχει κάτι που θα προτείνατε?
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2011 Εγώ όχι ο μηχανικός σας ΝΑΙ. Σας απαντώ όχι συντεχνιακά αλλα σεβόμενος τα χρήματά σας. Πάντως μέχρι στιγμής το πρώτο σας μήνυμα και το νούμερο 3 δεν είναι συμβατά.
Giota K. Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2011 Φτιάξαμε μια δίρυχη στέγη (στενόμακρη) που θα χρησιμοποιηθεί ως σοφίτα. Από τη μία πλευρά των 9m τα 2m (2m μήκος 9m πλάτος) θα είναι μεν σκεπασμένα αλλά θα χρησιμοποιηθούν ως μπαλκόνι. Όταν όμως θα βρέχει ίσως από τα κάγκελα να πέφτει λίγο νερό. Γι αυτό η υγρομόνωση με ενδιαφέρει μόνο για το κομμάτι των 2 από τα 14m μήκος της στέγης. Πιστεύω οτι θα βρω μια λύση. Πάντως για ακόμη μια φορά σας ευχαριστώ για το χρόνο σας. Ήσασταν πολύ σαφής.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα