Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μήπως κάποιος μπορεί να πει με ποιες εργασίες γίνεται ο υπολογισμός της αμοιβης του ΤΕΕ για το τοπογραφικό ΕΓΣΑ;

• Απαντήσεις 200
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ & ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΜΕ ΥΨΟΜΕΤΡΑ

ΠΟΛΥΓΩΝΟΜΕΤΡΙΑ

ΤΡΙΓΩΝΙΣΜΟΙ / ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΡΙΓΩΝΟΜΕΤΡΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΠΟΛΥΓΩΝΟΜΕΤΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ

Ή ΕΜΠΡΟΣΘΟΤΟΜΙΑΣ

Αν είναι εντός σχεδίου πόλεως θέλει και ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΗΣ

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

Τελικα εχει ξεκαθαρισει το αν απαιτειται τοπογραφικο ΕΓΣΑ87 και στα εντος σχεδιου? (Νομοσχεδιο 9.11.11)

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα συνάδελφοι,

Χρειάζεται τοπογραφικό ΕΓΣΑ σε περίπτωση απλής μεταβίβασης ακινήτου εντός σχεδίου χωρίς πολεοδομικές παραβάσεις;Μου το ζήτησε ο συμβολαιογράφος..έλεος δηλαδή..Δεν διάβασα κάτι τέτοιο πουθενά.

Δημοσιεύτηκε

Το λέει ο νέος νόμος γιά τις άδειες , αλλά ακόμα δεν έχει δημοσιευτεί , οπότε σήμερα δεν ισχύει . Αύριο όμως ?

Δημοσιεύτηκε

Μίλησα και εγώ με συμβολαιογράφο και τους έχει έρθει ενημέρωση από το σύλλογο τους για το νέο νόμο περί οικοδομικών αδειών γι αυτό και στο ζήτησε.

Δημοσιεύτηκε

Για τον νόμο 4014 για την τακτοποίηση, στα ΕΝΤΟΣ με ΟΑ, ΔΕΝ θέλει.

ΑΛΛΑ η τροποποίηση του νόμου που έγινε στις 9/11/11, λέει ότι ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ (γενικά) ΘΑ ΘΕΛΕΙ !!!

Δημοσιεύτηκε

Εγω παντως αυτο με το τοπογραφικο σε ΕΓΣΑ με τις βεβαιωσεις θα καταληξει να κανουμε το εξης: Θα μετατρεπουμε τις συντεταγμενες του αγρ. απο την τοπογραφικη ή των δομημενων γηπεδων απο το πογραφικο που εχουν σε HATT ή σε οποιαδηποτε αλλα μορφη σε ΕΓΣΑ και θα το υπογραφουμε.... αυτο που θελουν να κανουν με τα τοπογραφικα σε εγσα ειναι για να μπορουν να ελεγχουν απ'ευθειας μεσω κτηματολογιου τις αεροφωτογραφιες και να ολοκληρωσουν το κτηματολογιο.

Βεβαια ετσι οι συντεταγμενες πεφτουν 5 με 6 μετρα διπλα απο την πραγματικη κατασταση...

ολο αυτο που παραθετω ειναι προσωπικη μου γνωμη , και δεν μπορει καποιος που θελει να πουλησει ενα αγρ. αδομητο 5 στρ που κανει τουλαχιστον εδω 5χ500 = 2500 ευρω να πληρωσει περα απο 300 ευρω την βεβαιωση και κανα 1000 ευρω για κανονικο τοπογραφικο ειναι εξωπραγματικο...

• Downvote 1
Δημοσιεύτηκε

Τραγικο...

Να μη θελει για τακτοποιησεις αυθαιρεσιων και να θελει για μεταβιβασεις...

Δημοσιεύτηκε

Όταν τόσοι άσχετοι με τη γεωδαισία ασχολούνται με το αντικείμενο έχει πολύ γέλιο. Αλλά κλάμα για τους κακόμοιρους πελάτες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.