GEORGE KARA Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 (edited) Σκέφτομαι να επενδύσω την εσωτερική επιφάνεια πισίνας με πατητή τσιμεντοκονία μίλησα με την Χ εταιρεία και μου είπαν ότι χρησιμοποιούν το Nova sp ως υλικό, το έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει τις εμπειρίες του; Edited Σεπτέμβριος 23 , 2014 by GEORGE KARA Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontos4ever Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2017 Για όψη πατητής τσιμεντοκονίας χρειαζόμαστε βερνίκι πολυουρεθανικής βάσης(όπως και τα χρώματα πισίνας) και πατητή απο υλικό που να μήν αντιδρά-απορροφά το νερό. Έχω δουλέψει την Thrakon decor superior που είναι εποξειδική πατητή και ακόμα αντέχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pk10gr Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2017 Συναδελφε, το βασικοτερο σε σχεση με μια πισινα δεν ειναι το υλικο ή η εταιρια ή ο μαστορας. Εχει αποδειχθει οτι το βασικοτερο "προβλημα" που αντιμετωπιζει η τσιμεντοκονια (τα βερνικια της) σε πισινες ειναι η κακη πρακτικη συντηρησης. Αν δεν τηρηθουν κατα γραμμα οι κανονες συντηρησης μιας πισινας τοτε οι πιθανοτητες μια πατητη να μην ανταποκριθει σε βαθος χρονου ειναι σχετικα μεγαλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2017 προσωπικά δεν έχω ακούσει και δεν έχω δει ποτέ προδιαγραφές για πατητή σε πισίνα. Γνωρίζω οτι υπάρχουν ειδικά υλικά βάσης μικροτσιμέντου αλλά ποτέ πατητή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charkiolakis Kostas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2017 Δεν ξέρω τι λένε οι προδιαγραφές, αλλά οι παραδοσιακές πατητές τσιμεντοκονίες ήταν η κατ´εξοχήν μόνωση για δεξαμενές, στέρνες & πισίνες πολύ πριν εμφανιστούν στην Ελλάδα οι εποξειδικές ρητίνες και τα υλικά με βάση το μικροτσιμέντο. Μια χαρά υλικό είναι για πισίνα αρκεί να περνιέται βερνίκι κάθε 3-5 χρόνια. Ακόμα και αν ο ιδιοκτήτης την αφήσει στην μοίρα της, είναι πολύ πιο εύκολο να την επισκευάσεις σε σχέση πχ. με υαλοψηφίδες που ξεκολλάνε κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2017 Δεν ξέρω τι λένε οι προδιαγραφές, αλλά οι παραδοσιακές πατητές τσιμεντοκονίες ήταν η κατ´εξοχήν μόνωση για δεξαμενές, στέρνες & πισίνες πολύ πριν εμφανιστούν στην Ελλάδα οι εποξειδικές ρητίνες και τα υλικά με βάση το μικροτσιμέντο. Μια χαρά υλικό είναι για πισίνα αρκεί να περνιέται βερνίκι κάθε 3-5 χρόνια. Ακόμα και αν ο ιδιοκτήτης την αφήσει στην μοίρα της, είναι πολύ πιο εύκολο να την επισκευάσεις σε σχέση πχ. με υαλοψηφίδες που ξεκολλάνε κτλ. H πατητή έχει βάση μικροτσιμέντο. Οι κακής ποιότητας έχουν 30-40% και η καλής ποιότητας >80% μικροτσιμέντο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponireas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2017 Σκέφτομαι σε νέα πισίνα απο σκυρόδεμα, μα την μονώσω κανονικά, και να την επενδύσω εσωτερικά με φυσική πέτρα (μαρμαροπετρα). Στους αρμους της επενδυσης να εφαρμόσω τσιμεντολονιαμα μαρμαροσκονης με αδιαβροχοποιητικα προσθετα. Φαντάζομαι οτι το αποτέλεσμα θα ειναι εντυπωσιακό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα