George_1990 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2008 Παιδιά , το αποφάσισα Θα πάω Αθήνα! Με βοήθησαν πολύ όσα έμαθα σ' αυτό το forum για να πάρω την τελική απόφαση Τώρα περιμένω και τις βάσεις , αν και δεν νομίζω οι Ηλεκτρολόγοι του ΕΜΠ , να ξεπεράσουν τα 19.400 μόρια.... Άντε , άμα περάσω στους Ηλεκτρολόγους , θα σας κεράσω σαμπάνιες...
George_1990 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 Παιδιά είμαι πολύ χαρούμενος... Πέρασα τελικά... Ευτυχώς η βάση φέτος για ΗΜΜΥ στο ΕΜΠ ήταν 19089 και πέρασα... Μου έλεγαν στο φροντιστήριο ότι μπορεί να ανέβει και 19.400 αλλά νταξει .. ευτυχώς έμεινε σταθερή.. ΚΕΡΝΑΩ ΑΠΟΨΕ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ...
sundance Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 συγχαρητηρια! τα καλυτερα επονται. ζησε με ολη τη σημασια της εννοιας.
ΔΑΝΑΗ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 συγχαρητήρια, να σου πάνε όλα καλά εύχομαι! αυτή η νέα γενιά...εγώ ανακάλυψα το φόρουμ χρόοοοονια αφότου πέρασα...)
ilias Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 Μπράβο George_1990!!! Συγχαρητήρια!!!
PetroS_ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2008 Ακόμα και στον Βόλο να περνούσες, θα έκανες καλύτερη ζωη από Αθήνα... γιατί τέτοιο ύφος ρε παιδιά, τι έχει η Αυστρία?
lefterism Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2008 συγχαρητήρια, άντε και με το καλό να αποφοιτήσεις.. υ.γ. το έκαψες τελικά στα μπουζούκια
George_1990 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2008 Παιδιά , το κάψαμε στα μπουζούκια.... Ήταν η πρώτη φορά που άκουγα σκυλάδικα και το ευχαριστιόμουν ... Μαζευτήκαμε όλοι οι απόφοιτοι του λυκείου μας και λιώσαμε.......... Δεν είχε καλό σχήμα αλλά ντάξει ............. Περάσαμε καλά .. Αυτό είναι το ζητούμενο..... Είχαμε πιει μέχρι τ'αυτιά... Ευτυχώς εγώ την έβγαλα μόνο με πονοκέφαλο...... Πήγαμε και Αθήνα να πιάσω σπίτι.....Απίστευτο αλλά βρήκαμε σπίτι ζωγράφου.... 20 λεπτά με τα πόδια μέχρι την Πολυτεχνειούπολη.... Ντάξει δεν είναι και τέλειο το σπίτι αλλά για εναν φοιτητή είναι αρκετά καλό... Άντε......... Για να δούμε πως θα είναι το ΕΜΠ........Ελπίζω να το βγάλω σε 5 χρόνια!
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 Να μας ενημερώνεις για την πρόοδο σου και αλίμονο σου αν δεν διαβάζεις.... :D :D :D :D
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα