architect_duth Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Βεβαίωση ότι δεν υπάρχει κτίσμα στο χωράφι? Αφού υπάρχει!!!
Jenstri Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Βεβαίωση ότι δεν υπάρχει κτίσμα στο χωράφι? Αφού υπάρχει!!! αυτο μου φαινεται και εμένα περίεργο... αλλά είναι νομίμως υφιστάμενο χρόνια τώρα μπορει και απο το 55 αλλά δεν ειμαι σε θέση να το ξέρω απο τώρα...
mkara Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 (edited) καταρχήν μην υπογράψεις ότι να ναι. Θα θελήσει βεβαίωση για ''μη ύπαρξη αυθαιρεσίας'' όχι για μη ύπαρξη κτίσματος.αλλά και πάλι προσοχή στο τι θα υπόγράψεις. τώρα για την αμοιβή ότι θέλεις..ζήτα ότι παίρνει και ο συμβολαιογράφος.. Υπάρχει ακίνητο το οποίο πρέπει να βγάλει άδεια μέσα σε 3 χρόνια (Νο 4014 με υπόλοιπο ΣΔ )..Ο ιδιοκτήτης θέλει να το μεταβιβάσει άμεσα. Γίνεται ή πρέπει να ολοκληρωθεί η ΟΑ και μετά να γίνει η μεταβίβαση???? ξέρει κανείς τπτ?? 0 Edited Νοέμβριος 16 , 2011 by Manolis gon
Brasco Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Πρέπει να εκδοθεί η άδεια νομιμοποίησης πρώτα. Η μεταβίβαση θα γίνει μετά
mkara Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 ευχαριστώ πολύ. αυτό είναι σίγουρο ε? δε γίνεται με κάποιο τρόπο να πιστοποιηθεί ότι έχουμε μπει στη διαδικασία έκδοσης άδειας? 1
architect_duth Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 Απάντηση 5 (από την αρχή) μέρος ΣΤ'
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 Αν δεν μπορέσει να αποδειχθεί ότι ειναι προ 55 μήπως η λύση της κατεδάφισης θα ήταν προτιμότερη για να δοθεί η βεβαίωση για αδόμητο γήπεδο;
mkara Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 Απάντηση 5 (από την αρχή) μέρος ΣΤ' ευχαριστώ πολύ
mkara Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 υπάρχουν 8 διαφορετικά αγροτεμάχια. για να δώσω βεβαιώσεις μη αυθαιρεσίας θα πρέπει να μου πληρώσει ο ιδιοκτήτης με ελάχιστη?? ή θα πάει με ιδιωτικό συμφωνητικό??
nikos_p Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 Manolis gon : Ναι είναι η απάντηση. Jenstri : Χρειάζεται όπως και δήποτε εξαρτημένο τοπογραφικό.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα