gregmav Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 Και τι σχέση έχει η ποιότητα του κρυστάλλου με το εάν σκονίζονται τα πάνελ?
sergiON Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 πίστεψέ με η ποιότητα του κρυστάλου παίζει πολύ μεγάλο ρόλο!!! τα bosch με μια απλή βροχή καθαρίζονται, όπως και πολλά άλλα του είδους ( s-energy, kyocera, schott, siliken) τα υπόλοιπα (δεν θέλω να κατονομάσω σε πμ μπορώ να σου πω) έxουν πρόβλημα.
kusta80 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 Αυτο πρωτη φορα το ακουω να σου πω την αληθεια.Και μαλιστα για τα Bosch μπορω να πω οτι δεν εχω ακουσει τα καλυτερα απο αποψη αποδοσεων. Απο ποιον προμηθευονται το τζαμι τους?
glf Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 το αυτοκαθαριζόμενο τζάμι είναι υπάρχουσα τεχνολογία. πχ η μεγαλύτερη εταιρία σε υαλοπίνακες έχει και σχετικό site: http://www.selfcleaningglass.com/
sergiON Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 υπάρχει και λύση με ειδικά σπρέυ νανοτεχνολογίας που δημιουργούν ένα φιλμ επίστρωσης πάνω στα πάνελ (όπως στο παρμπριζ αυτοκινήτων) αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει.
Monder Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 καλο θα ηταν να ρωτισεις διοτι μπορει να καταστρεψεις το πανελο ετσι
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα