Faethon11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 @nik Επιλέγοντας από το search Google Site σου δίνει τα αποτελέσματα μέσω Google. Μάλιστα με τα SEO Friendly URL μόλις σκανάρει ο crawler της Google θα έχουμε πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Που υπάρχει η δυνατότητα [search Google Site] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 Δες την παρακάτω εικόνα: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
saltapidas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 Φχαριστουρε ρε Λιακο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 Thanks man.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAKAP Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 Δες την παρακάτω εικόνα: Ηλία, Πρόσεξα ότι, στο παράδειγμά σου, τα buttons έχουν ετικέτες στα ελληνικά, όπως πχ. "αυτό το θέμα", "αποσύνδεση" κλπ, ενώ τα δικά μου είναι στα αγγλικά. Έψαξα στα settings του profil μου αλλά δεν βρήκα πως μπορώ να αλλάξω γλώσσα. Τα ελληνικά εμφανίζονται μόνο στους mods ή δεν βρίσκω τον τρόπο να τα αλλάξω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
saltapidas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 (edited) Για δες.... Kάτω-κάτω, εκεί που λέει Ελληνικά (σε ενένα πρέπει να λέει enflish) Edited Νοέμβριος 24 , 2011 by saltapidas 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAKAP Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 Ευχαριστώ !!! Είναι τόσο μικρά τα fonts και δεν πήγε το μάτι μου εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saltapidas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 Αχ αυτα τα μικρα τα fonts!!!! Κι εμενα αυτα μου την κανουν την δουλεια... Οχι πως παιζει ρόλο που ειμαι μυωψ... Λεμε τωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
saltapidas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2011 Ρε παιδια, σε σχεση με αυτο που ελεγε ο ΜΑΚΑΡ παραπανω, οταν αλλαζω σε ελληνικα, σε κατηγορίες (όπως πχ στο 4014) κι ενω με τα αγγλικα βγαζει "page 1 of...", στα ελληνικα δεν βγαζει κατι, μονο "προηγουμενη", "σελιδες" και "επόμενη". Για δειτε το λιγο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2011 Θα το δούμε saltapidas, ευχαριστούμε! Μάλλον κάτι θα πήγε λάθος κατά τη μετάφραση των κουμπιών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα