Spiderman Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Δεν λειτουργούν τα downloads, τουλάχιστον σε μένα.
gvarth Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 (edited) gvarth κατανοώ την αλλαγή που γίνεται και την όποια ταλαιπωρία που περνάτε, όμως θα ήθελα απλά να ξέρω αν μπορεί να ανακτηθεί ο "Γιάννης" με όλα τα μηνύματα, τα downloads, τους "φίλους μου",...την φήμη μου κλπ κλπ. Κανονικά θα έπρεπε να μπορείτε να μπείτε αλλά η νέα πλατφόρμα έχει "πρόβλημα" με τα user names που περιέχουν ελληνικούς χαρακτήρες. Αν θυμάστε το email που είχατε δηλώσει όταν φτιάξατε τον λογαριασμό "Γιάννης" , δώστε το αντί για user name . Το password κανονικά. Θα πρέπει να μπορείτε να μπείτε. Αν όχι , θα επανέλθουμε. Edited Οκτώβριος 31 , 2011 by gvarth 1
terry Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Δεν λειτουργούν τα downloads, τουλάχιστον σε μένα. Τα downloads δεν λειτουργουν προς το παρον. ΔΕΝ εχει χαθει τιποτα, απλα θελουν ξανα-υποβολη χειροκινητα, ενα-ενα. Θα γινει μεσα στη βδομαδα
skafos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Τα downloads δεν λειτουργουν προς το παρον. Και πάει πολύ αργά . Δεν ξέρω αν φταίει ο Mozilla αλλά η ταχύτητά του παραπέμπει σε εποχές ... modem. Αναγνωρίζω ότι διαθέτετε πολύ από το χρόνο σας για "μαζέματα" και βελτιώσεις αλλά δώστε βαρύτητα στο θέμα της ταχύτητας .
terry Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Η ταχυτητα ειναι μια χαρα.. Το εχουν γραψει και αλλοι, και βελτιωνεται συνεχως.
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Γιατί δεν στέλνει notifications για νέα ποστς ενώ έχω κάνει τις διορθώσεις στο profile στα Notification Options;
shelby Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 (edited) o skafos εχει δικιο με mozilla το site σερνεται με explorer απλα παει αργα Edited Οκτώβριος 31 , 2011 by shelby
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Skafos και gvarth σας ευχαριστώ πολύ!! Χρησιμοποίησα το email αντί για το nickname... ...and "Γιάννης" is back!!
stayros Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Όταν τσεκάρουμε νέο content βλέπω κατι αστεράκια, τελείες κτλ στον τίτλο που υποδεικνύουν κάτι για το thread. Μπορούμε να έχουμε ένα legend;
alej Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Από κινητό (iphone) δεν γίνεται δουλειά με τίποτα ενώ για το tapatalk ούτε κουβέντα, απλά δηλώνει ότι δεν μπορεί να το υποστηρίξει...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα