georg coco Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 Βρε Φαέθωνα!!! http://www.michanikos.gr/user/53519-faethon11/ κάτι γράφει δεξιά πχ. εύρεση περιεχομένου!
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 (edited) Εκεί έχει όσα έχω συνδρομή. (το βλέπω στα αγγλικά και υποθέτω πως είναι το Find content ) Edited Δεκέμβριος 2 , 2011 by Faethon11
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 fear1976, παράξενο, διότι σε εμένα δουλεύει τόσο η επιλογή γλώσσας, όσο και η χειροκίνητη εισαγωγή του λινκ...
georg coco Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 Φαέθων... Εγώ δεν έχω καμία συνδρομή και μου βγάζει τα post αλλά μέχρι Δεκέμβριο 2010 όχι πιο παλιά. Πριν μερικές μέρες πήγαινε και πιο κάτω... Θα στρώσει που θα πάει; Υπομονή!!!
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 Λες για το "κουμπί" πάνω από τους πόντους, σωστά; Κοίτα τι βγάζει Uploaded with ImageShack.us
georg coco Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 Πιστεύω ότι το βρήκα!!! Αφού πατήσουμε το "εύρεση περιεχομένου" (find content) κοιτάμε το ταμπελάκι αριστερά που γράφει "Ανά κατηγορία περιεχομένου" και πατάμε την τελευταία σειρά "Εμφάνιση μηνυμάτων από τον/την %s" και voila όλα στο πιάτο! 3
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 Είσαι τιτανοτεράστιος. Ευχαριστώ......
Engineer Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 Πιστεύω ότι το βρήκα!!! Αφού πατήσουμε το "εύρεση περιεχομένου" (find content) κοιτάμε το ταμπελάκι αριστερά που γράφει "Ανά κατηγορία περιεχομένου" και πατάμε την τελευταία σειρά "Εμφάνιση μηνυμάτων από τον/την %s" και voila όλα στο πιάτο! Άψογος! Και ευκαιρία να διορθωθεί και η μετάφραση στο συγκεκριμένο σημείο!!!
georg coco Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 Αγάλια αγάλια γίνεται η αγουρίδα μέλι...
ilias Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 Θα παρατηρήσατε ότι τις τελευταίες μέρες ότι η ταχύτητα πλοήγησης στο Φόρουμ καθώς και η ανταπόκριση του συστήματος στις εντολές σας είναι εντυπωσιακά βελτιωμένη και ενδεχομένως να βελτιωθεί ακόμα λίγο. Αυτό οφείλεται στο νέο server που εντάξαμε.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα