Μετάβαση στο περιεχόμενο

τακτοποίηση καμινάδας τζακιου, μπάρμπεκιου και αλλαγή χρήσης


Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Οι απορίες όλο και πληθαίνουν για το τι ακριβώς ισχύει.

Στο σπίτι μας έχουμε και θέλουμε να τακτοποίησουμε1) μπάρμπεκιου στη βεράντα 2) καμινάδα του τζακιού και 3) αποθήκη η οποία έγινε μπάνιο (δηλ.άλλαξε χρήση)

Κατάλαβα από τι διευκρινήσεις πως το μπάρμπεκιου και η καμινάδα πάνε με αναλυτικό. Θα πληρώσω όμως ένα παράβολο και για τα τρία?

Link to comment
Share on other sites

προλαβαίνεις την αποθήκη να την κάνεις με τον 3843. και θα σου βγεί και πιο φθηνά..γτ να πας και την αποθήκη με τον 4014?

αφού τον αλλάζεις χρήση.

ένα παράβολο και για τα 3.

 

 

 

25) Για τον υπολογισμό του προστίμου ημιϋπαίθριου χώρου κατοικίας με βάση οικοδομική άδεια, ο οποίος έχει μετατραπεί σε δωμάτιο προσαυξάνεται με συντελεστή αλλαγής χρήσης;

 

Υπολογίζεται μόνο ως υπέρβαση συντελεστή δόμησης.

 

αυτό το κομμάτι είναι από το Γ μέρος ερωτοαπαντήσεων του ΥΠΕΚΑ. άρα μπορεί να σε βολεύει να το πας και με τον 4014..έλεγξε τα εσύ σύμφωνα με ΤΖ.

Edited by mkara
Link to comment
Share on other sites

καλημέρα, θα κάνω μία δήλωση και θα τα βάλω και τα τρία. Δεν με συμφέρει με ημιυπαίθριους. Είναι σε οικοδομή και απλά θα δηλώσω αλλαγή χρήσης για το μπάνιο. Ευχαριστώ !!!

 

ΥΓ: Το καλό είναι πως ο εργολάβος που την έφτιαξε την οικοδομή τις έχει αποθήκες στο σχέδιο, αλλά στην πράξη τις έκανε όλες μπάνια ( σε 7όροφη οικοδομή). Και πας στην πολεοδομία για να βγάλεις άδεια για την αλλαγή και σου λένε:α) να υπογράψουν όλοι οι ιδιοκτήτες και β)να βγουν υδραυλικά για όλη την οικοδομή και γ) στον φάκελο δεν υπάρχουν υδραυλικά!!!

Link to comment
Share on other sites

Τους μουντζώνεις και φεύγεις...Ας είναι καλά ο άγιος ΥΠΕΚΑ που έβγαλε το νόμο! Ας πρόσεχαν τότε να τα δούνε τα υδραυλικά!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.