paulmich Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2011 Γειά σας, είμαι φοιτήτρια στους πολιτικούς μηχανικούς και έχω αναλάβει μια εργασία στο μάθημα της κτιριολογίας που αφορά στο σχεδιασμό και εύρεση κτιριολογικών προδιαγραφών. Με την ομάδα μου αναλάβαμε να σχεδιάσουμε ένα πολιτιστικό κέντρο που θα περιέχει συνεδριακούς χώρους, μουσείο και χώρους περιοδικών εκθέσεων, καφέ, μαγαζί, αποθήκες, χώρους διοίκησης, χώρο βιβλιοθήκης και αναγνωστηρίου και φυσικά υπόγειο χώρο στάθμευσης. Ξέρει κάποιος να μου πει κάποια site όπου μπορώ να βρω μαζεμένους τους κανονισμούς? (έχω ήδη το neuffert, τον κτιριοδομικό κανονισμό και την πυροπροστασία.) Ευχαριστώ πολύ!
myri Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 μπορείς να ρίξεις μια ματία και στον υγειονιμικό κανονισμό για wc κουζίνες κλπ και μια ματιά για τα ΑΜΕΑ και για ανελκυστήρες δυστυχώς προς το παρόν δεν λειτουργεί πλήρως το forum για να τα διαβάσεις από εδώ γενικά τα στοιχεία που έχεις ειναι επαρκή, μην αναλώνεις τον χρόνο σου στο να εξαντλήσεις όλους τους κανονισμούς κατά τη γνώμη μου και μόνο με τον neuffert κάνεις τη δουλειά σου για τις προδιαγραφές 1
petra mantw Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 Και εγώ το ίδιο θα σου έλεγα, ο neufert είναι ο πιο χρήσιμος, όλα τα άλλα πιο πολύ θα σε μπερδέψουν παρά θα σε βοηθήσουν
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα