edesi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2011 Καλησπέρα! Μήπως γνωρίζει κάποιος πως θα υπολογίσω την επιφάνεια ανοιχτής pilotis σε αυθαίρετο εκτός σχεδίου και χωρίς οικοδομική άδεια α. Ως κύριο χώρο β. Ως βοηθητικό χώρο γ. με αναλυτικό προυπολογισμό Με το ΤΕΕ δεν βγαζω άκρη
JTB Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Και θα βγάλεις εδώ;;; Εγώ πιστεύω σίγουρα όχι κύριο, μάλλον βοηθητικό αλλά το σωστό είναι με αναλυτικό αφού δεν έχει καθορισμένη χρήση.... ούτε είναι δεσμευτικό ως πάρκινγκ...
Στα Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 η πυλωτή ουσιαστικά δεν είναι ημιυπαίθριος χώρος;
kontegr Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2011 Η αυθαίρετη πυλωτή σύμφωνα με την λογική της 4ης σειράς ερωταπαντήσεων (ε/α 6) πάει με αναλυτικό....
Στα Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2011 Η αυθαίρετη πυλωτή σύμφωνα με την λογική της 4ης σειράς ερωταπαντήσεων (ε/α 6) πάει με αναλυτικό.... ακριβώς! και λογικό
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2011 Και ερχόμαστε να ψάχνουμε τι είναι ανοιχτός χώρος. Και από τις 4 πλευρές; Από την μία μόνο; Εγώ πάντως θεωρώ αρκεί να είναι η μία πλευρά ανοιχτή. Αιντε να κάνω επαναϋπολογισμό κάποιων προστίμων που έχω υπολογίσει.... Αντε πάλι τηλέφωνα για ανακοίνωση νέου προστίμου... Και θα περιμένουμε πάλι.... μπας και βγάλουν και άλλες ε/α
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα