Μετάβαση στο περιεχόμενο

προσθηκη κατ' επεκταση σε υπαρχον...αυθαιρετο!!


Recommended Posts

Καλησπερα συναδελφοι μεσα στο γενικο μπαχαλο με τα αυθαιρετα μου ετυχε και εμενα ενα περιεργο θεμα στο οποιο εχω σηκωσει τα χερια ψηλα..

 

Εχω ενα αυθαιρετο του 1962(δηλωμενο και στο Ε9)που βρισκεται σε ενα οικοπεδο εξ αδιαιρετου στο οποιο υπαρχει και ενα νομιμο κτισμα με αδεια του 1969.Πηγαινοντας στην πολεοδομια να παρω σχεδια για το νομιμο για να δω το τοπογραφικο του οικοπεδου(αφου ανηκουν και τα δυο στο ιδιο οικοπεδο ασχετως αν ειναι εξαδιαιρετου) διαπιστωσα οτι στην αδεια του 1969 το νομιμο κτιριο αναφερεται ως προσθηκη κατ'επεκταση του παλαιου(1962) και αποτυπωνεται και στα σχεδια.....

Μπορω εγω αυτο να το ισχυριστω ως αδεια για το ακινητο του 1962 ή το αγνοω το θεωρω ως αυθαιρετο και συνεχιζω με Ν.4014???

δεν υπαρχει παντως αδεια για αυτο και ο ιδιοκτητης λεει οτι δεν εκανε ποτε τιποτα και ειναι αυθαιρετο...και φυσικα δεν υπαρχει στο στελεχος τιποτα που να δειχνει οτι υπηρχε προγενεστερη αδεια(λογικο αφου δεν υπαρχει!!!!)

 

Ευχαριστω εκ των προτερων και καθε αποψη ειναι δεκτη...

Link to comment
Share on other sites

Έχω και εγώ ίδια περίπτωση. Με μηχανικούς της πολεοδομίας που μίλησα καταλήξαμε πως απο τη στιγμή που δεν μπορεί να αποδειχτεί νόμιμο το αρχικό κτίσμα θεωρείτε αυθαίρετο, οπότε πάει με τον 4014.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.