thessalon-77 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2012 (edited) Υπέρβαση δόμησης και υπέρβαση κάλυψης. Αυτό που το στηρίζεις; Συμφωνώ με τη λογική αλλά αναφέρεται κάπου; Edited Ιανουάριος 16 , 2012 by thessalon-77
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2012 Σύμφωνα με την λογική. υ.γ. Ξέρω, χάνουμε την λογική μας με αυτόν τον νόμο αλλά .....
migadikos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 Σε πολυκατοικία έχει εξαντληθεί το επιτρεπόμενο ποσοστό εξωστών (άδεια του 87..εξώστες & ημυπαίθριοι = 40% της Επιτρ.Δομησης). Στο διαμέρισμα που έχω αναλάβει έχουν κατασκευασθεί 17 τ.μ. επιπλέον εξώστες.. Τους πάω με αναλυτικό και 500Ε ή ως ΥΔ-ΒΧ..?? Μπορώ να δώσω βεβαίωση περί μη αυθαιρεσιών για μεταβίβαση αν δεν τους ρυθμίσω??
χαιδω Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 Σε πολυκατοικία έχει εξαντληθεί το επιτρεπόμενο ποσοστό εξωστών (άδεια του 87..εξώστες & ημυπαίθριοι = 40% της Επιτρ.Δομησης). Στο διαμέρισμα που έχω αναλάβει έχουν κατασκευασθεί 17 τ.μ. επιπλέον εξώστες.. Τους πάω με αναλυτικό και 500Ε ή ως ΥΔ-ΒΧ..?? Μπορώ να δώσω βεβαίωση περί μη αυθαιρεσιών για μεταβίβαση αν δεν τους ρυθμίσω?? Βεβαίωση μπορείς να δώσεις. Τους υπολογίζεις με αναλυτικό. Το πρόβλημα είναι αν παραβιάζουν πλάγιες αποστάσεις ή προκήπιο τι κάνεις;
architect_duth Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 Προσωπικά θα έλεγα ότι το πιο σύννομο, εφόσον η οικοδομή έχει ο.α., είναι η υπέρβαση των εξωστών να πάει με ΥΔ. Τώρα αν είναι ΚΧ ή ΒΧ, η λογική και προσωπική μου άποψη είναι να μπει ως ΒΧ. Επίσης, πρέπει να ελεγχθεί εάν οι επιπλέον εξώστες επηρεάζουν και την κάλυψη, πλάγιες αποστάσεις Δ, πρασιά. Από κει και πέρα... πράττεις ανάλογα!
migadikos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 Σύμφωνα με αρκετούς υπαλλήλους πολεοδομιών καθώς και απο την υπηρεσία ΔΟΚΚ οι υπερβάσεις εξωστών πρέπει να υπολογίζονται με αναλυτικό..Αυτό θα πράξω και εγώ ..Εξάλλου και η πολεοδομία να έρθει για αυτοψία το πρόστιμο θα υπολογισθεί με αναλυτικό..!!
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 Εγώ βάζω όλες τις υπερβάσεις εξωστών με αναλυτικό... Δεν πρόκειται να κάνω καμία απολύτως αλλαγή.
PANARAPH Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 Οι αυξητικοί συντελεστές των κατηγοριών 5,8 και 9 εφ' όσον συντρέχουν (ο 5 πότε συντρέχει πώς εφαρμόζονται;
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 Το σύστημα δεν μπορεί να δεχθεί αυτήν την πληροφορία. Κατ. 13 και συντελεστές.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα