ΟΩΝ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Συνάδελφοι καλησπέρα. Δεδομένα: Υφιστάμενη πολυκατοικία τεσσάρων ορόφων. Ο κατασκευαστής όταν ανήγειρε το κτίριο κράτησε για τον εαυτό του μια θέση στάθμευσης. Ο κατασκευαστής όταν ανήγειρε το κτίριο έκλεισε παράνομα μέρος του ισογείου (κατοικία). Ο κατασκευαστής όταν ανήγειρε το κτίριο έχτισε παράνομα ένα τμήμα του δώματος. Ερώτηση: Μη έχοντας ο κατασκευαστής χιλιοστά επί του κτιρίου, μπορεί να υπαχθεί στον ν. 4014 περί τακτοποίησης αυθαιρέτων; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 ΟΧΙ γιατί δεν έχει κυριότητα [εκτός και αν τροποποιηθεί η σύσταση και πάρει για το κάθε ένα απ όσα αναφέρεις, έστω και 1%ο (ένα χιλιοστό), αν και πολύ φοβάμαι ότι θα κολλήσει στο ότι δεν φαίνεται στο Ε9 το οικόπεδό, αν δεν του ανήκει και κάτι άλλο στην 4/όροφη οικοδομή το οποίο το δηλώνει ήδη] Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpanag Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Δεν είναι δυνατό να έχει κρατήσει θέση στάθμευσης, χωρίς αυτή να έχει χιλιοστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΩΝ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Δηλαδή tpanag δεν μπορώ εγώ π.χ. στην πολυκατοικία που μένω να πουλήσω μεμονωμένα τη θέση στάθμευσής μου σε κάποιον τρίτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpanag Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 (edited) Αν έχει χιλιοστά μπορείς. Αν δεν έχει (και άρα είναι παρακολούθημα κάποιου διαμερίσματος) ασφαλώς όχι (μόνη της). Edited Νοέμβριος 2 , 2011 by tpanag Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΩΝ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 Άρα λοιπόν υπάρχουν δύο κατηγορίες θέσεων στάθμευσης: Αυτές που έχουν χιλιοστά. Αυτές που δεν έχουν χιλιοστά. Σωστά tpanag; Link to comment Share on other sites More sharing options...
petra mantw Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 (edited) Δεν σας έχει τύχει ποτέ μέχρι σήμερα να φτιάξετε έναν πίνακα χιλιοστών?????????? Τέλος πάντων. Οι θέσεις στάθμευσης δεν έχουν πάντα χιλιοστά, ειδικά αν είναι ανοιχτές θέσεις στα σχέδια που δεν έχουν ποτέ χιλιοστά. Αν είναι κλειστές θέσεις αν θες τους δίνεις χιλιοστά, αν δεν θες τις πουλάς πακέτο με το διαμέρισμα και για πάντα πάνε έτσι! Edited Νοέμβριος 3 , 2011 by petra mantw Link to comment Share on other sites More sharing options...
sagiasd Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 Συνάδελφοι καλησπέρα. Δεδομένα: Υφιστάμενη πολυκατοικία τεσσάρων ορόφων. Ο κατασκευαστής όταν ανήγειρε το κτίριο κράτησε για τον εαυτό του μια θέση στάθμευσης. Ο κατασκευαστής όταν ανήγειρε το κτίριο έκλεισε παράνομα μέρος του ισογείου (κατοικία). Ο κατασκευαστής όταν ανήγειρε το κτίριο έχτισε παράνομα ένα τμήμα του δώματος. Ερώτηση: Μη έχοντας ο κατασκευαστής χιλιοστά επί του κτιρίου, μπορεί να υπαχθεί στον ν. 4014 περί τακτοποίησης αυθαιρέτων; Καλά τρομερό! Να σου πω εγώ τι θα κανα. Θα πάρκαρα το αμάξι μου στη θέση του, θα έβαζα τη φουκαριάρα τη μάνα μου στο ισόγειο και εγώ θα άραζα στο ρετιρέ. Να δω τι θα κανε να με διώξει...!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavloselef Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2011 Καλημέρα. Αν μια αποθήκη ειναι παρακολούθημα διαμερισματος, δεν μπορει η αποθήκη να πουληθει μονη της αν δεν εχει χιλιοστά; Ακομα και αν εχει τακτοποιηθει ως προς την χρήση της ( απο αποθηκη σε κατοικια) με τον 4014 ή τόν 3843; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpanag Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2011 (edited) Σε καμία περίπτωση. Ούτε μπορεί να πάρει χιλιοστά με τροποποίηση της σύστασης γιατί η τακτοποίηση γίνεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Edited Νοέμβριος 12 , 2011 by tpanag Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα