Γιάννης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 Έχω βιομηχανικό που στρώνεται τώρα. Θα τοποθετηθεί πάνω φορτίο περίπου 5 τόνων το οποίο θα διανέμεται σε 4 ποδαράκια. (1,25 τόνοι ανά ποδαράκι). 1) Αντέχει τέτοιο συγκεντρωμένο φορτίο το βιομηχανικό? Μεταλλικές πλάκες (τάκοι) που τους πρότεινα, μου είπαν ότι δεν χρειάζεται... 2) Σε πόσες μέρες αποκτά την τελική αντοχή? Πότε δηλαδή μπορεί να τοποθετηθεί το φορτίο? 28 μέρες να υποθέσω ή και λιγότερο?
divassos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 Καλησπέρα, Τα εποξειδικά δάπεδα μπορούν να εφαρμοστούν είτε πάνω σε βιομηχανικό είτε σε οποιαδήποτε άλλη σκληρή επιδάνεια αντοχής. Εφαρμογή: Τρίψιμο με μηχανή μωσαϊκού και σβουράκια σε σημεία που δε χωρά η μηχανή. Σκούπισμα, αστάρωμα με αστάρι 2 συστατικών. Την επόμενη μέρα και εφόσον έχει σεγνώσει το αστάρι πραγματοποιείται το πρώτο στοκάρισμα. Μόλις στεγνώσει το στοκάρισμα περνάμε το πρώτο στρώμα βαφής 2 συστατικών. Την επόμενη μέρα και εφόσον έχει στεγνώσει η βαφή, έχοντας αρκετά καλό φωτισμό, ακολουθεί ένα απαλό τρίψιμο και μετά λεπτομερές στοκάρισμα. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, γίνεται η επίστρωση με το δεύτερο χέρι βαφής 2 συστατικών. Για να επιτύχουμε μηχανικές αντοχές, γυάλισμα σαν τζάμι και διατήρηση του χρώματος χωρίς γδαρσίματα και ξεθωριάσματα περνάμε πολυουρία 1 στρώμα. Η πολυουρία είναι στρώμα λεπτό δύο συστατικών που επιτυγχάνει όλα τα παραπάνω. Το πρόβλημα είναι μόνο όταν πλένεται γιατί αποκτά τρομερή ολισθηρότητα μέχρι να στεγνώσει.
hlektrik89 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2018 Ερώτηση : τι διαφορά έχουν τα εποξειδικά με τα πολυουρεθανικά συστήματα για δάπεδα?
pirsogiannis Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2020 (edited) Καλημέρα. Διαβάζοντας την τεχνική οδηγία 4 του ΣΠΜΕ για δάπεδα επί εδάφους έχω λίγο μπερδευτεί ως προς την τοποθέτηση μεμβράνης κάτω από βιομηχανικό δάπεδο εξωτερικού χώρου (πλάκα επί εδάφους). Από την μία η τοποθέτηση της , αναφέρει η οδηγία, θα αποτρέψει τυχόν πορεία της ανοδικής υγρασίας του εδάφους προς την πλάκα, αλλά από την άλλη αναφέρει ότι η ύπαρξη μεμβράνης μπορεί να βοηθήσει την πλαστική συστολή και την συστολή ξήρανσης επειδή ακριβώς λόγω της παρουσίας της μεμβράνης οι δύο ίνες της πλάκας (άνω και κάτω) έχουν διαφορετικές συνθήκες:η μεν βάση της πλάκας λόγω και της μεμβράνης δεν χάνει υγρασία εύκολα ενώ το πάνω τμήμα , που το βλέπει και ο ήλιος, χάνει υγρασία και συστέλλεται πιο γρήγορα.. Τί συνηθίζετε να κάνετε? Βάζετε μεμβράνη κάτω από βιομηχανικό δάπεδο εξωτερικού χώρου ? Edited Μάιος 30 , 2020 by pirsogiannis
Panagiotis Andrianopoulos Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2022 Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2022 Συνάδελφοι καλησπέρα, Έχω μία περίπτωση βιομηχανικού δαπέδου που πρέπει να ρίξω σε ένα ισόγειο. Το ελάχιστο πάχος γαρμπιλομπετόν που πρέπει να ρίξω είναι 5 εκατοστά? Ευχαριστώ.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα