antonisgkamilis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2011 καλησπέρα στο forum και καλή αρχή!!!! Θα ήθελα να αναλύσουμε μία περίπτωση μου, έχω μία μονοκατοικία εκτός σχεδίου η οποία έχει κάνει παραβίαση στις πλάγιες αποστάσεις Δ αλλά δεν έχει καμμία υπέρβαση δόμησης και κάλυψης, σε αυτή τη περίπτωση τι κάνω? Πως δηλώνω τον αριθμό των τετραγωνικών μέτρων αναλυτικά που έχουν παραβιάσει τις πλάγιες αποστάσεις Δ?
Thodoris4 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2011 Το ανάλογο τμήμα που βρίσκεται εντός απόστασης Δ το δηλώνει και αν δεν εχεις υπολοιπο κάλυψης δηλώνεις και την κάλυψη. Αλλιώς απλά παραβίαση πλάγιων αποστάσεων.
Aenor Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2011 Η υπέρβαση δόμησης δεν αφορά στον Σ.Δ. αλλά στα τετραγωνικά της εκάστοτε αυθαιρεσίας, επομένως δηλώνεις τα τετραγωνικά των τμημάτων που βρίσκονται εντός Δ στην υπέρβαση δόμησης με την σχετική πρσάυξηση στις πλάγιες αποστάσεις.
antonisgkamilis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2011 Αν βάλω μόνο παραβίαση πλάγιων αποστάσεων με τι τετραγωνικά μέτρα θα πολλαπλασιαστεί ο συντελεστής της παραβίασης πλάγιων αποστάσεων ΕΦΟΣΩΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ και θέλω να δείξω τα τετραγωνικά που είναι ΜΟΝΟ εντός των αποστάσεων Δ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Celena Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2011 Καλησπέρα και από εμένα. Έχω και εγώ ανάλογο θέμα, μόνο που στο δικό μου η παραβίαση του Δ έχει γίνει στους εξώστες, δηλαδή οι εξώστες έχουν παραβιάσει το Δ και όχι το κτίριο (σε σχέση με τις αποστάσεις που φαίνονται στην άδεια). Αυτή την περίπτωση πως την υπολογίζεις;;;;
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2011 Θα ήθελα να αναλύσουμε μία περίπτωση μου, έχω μία μονοκατοικία εκτός σχεδίου η οποία έχει κάνει παραβίαση στις πλάγιες αποστάσεις Δ αλλά δεν έχει καμμία υπέρβαση δόμησης και κάλυψης, εχει δηλαδή αλλάξει η θέση της οικοδομής σε σχέση με το Δ.κάλυψης, σωστά? Τότε είναι αυθαίρετο το τμήμα του κτιρίου που είναι εκτος περιγράμματος το οποίο μάλλον θα το κομματιάσεις σε 2 τμήματα και στο εμβαδόν που είναι μέσα στις πλάγιες αποστάσεις (δεν είναι Δ) θα βάλεις και το ποσοστό παράβασης της πλάγιας απόστασης.
giannisp Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2011 βρε παιδια εκτος σχεδιου δεν αναφερει ο ανθρωπος???
cve20126 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2011 Άραγε το ίδιο θα κάνουμε και αν παραβιάζει το κτίριο την απόσταση 10μ απο δάσος;
builder86 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2011 Αραγε αν εκδοθεί αργότερα αδεια επειδ'η 'εχει υπόλοιπο δομήσης, θα μετρήσει αυτό που δηλώθηκε στα τ.μ. της επιτρεπόμενης δόμησης? Εγώ έχω τετοιες περιπτώσεις με υπόλοιπο δόμησης αλλά α)υπέρβαση κάλυψης και β)παραβιαση Δ αποστάσεων με βάση των εκάστοτε ΓΟΚ
GEKA Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2011 Οικοδομή με οικοδομική άδεια τοποθετήθηκε λάθος εντός του Δ. Μπορώ να δηλώσω την οικοδομή "Προς νομιμοποίηση" με την προϋπόθεση ότι συγχρόνως με την νομ/ση θα κάνω και προσθήκη κατ' επέκταση ώστε να καλύψω το χώρο μεταξύ οικοδομής και ορίου;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα