Γιωργίνα Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Eυχαριστώ πολύ, Μanolis gon! Καλή συνέχεια
pocko Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Σε μεσαίο οικόπεδο με οικ. άδεια το 75, υπάρχει ισόγεια κατοικία κολλημένη στο ένα πλαϊνό οικόπεδο και σε αυτό το σύνορο καθώς και στο πίσω σύνορο του οικοπέδου έχει τοποθετηθεί αυθαιρέτως ισόγεια αποθήκη, η οποία απέχει απόσταση μικρότερη από Δ από το ισόγειο κτίσμα και λιγότερο από Δ από το πίσω όμορο κτίσμα. Η απορία μου είναι αν έχω ή όχι υπέρβαση Δ, εφόσον με το ΓΟΚ 85 έχω δικαίωμα είτε να κολλήσω στο σύνορο ή να αφήσω απόσταση Δ από τα όμορα.
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Να ρωτήσω αν έχουμε πάρει ξεκάθαρη απάντηση , τι γίνεται με τα στέγαστρα των πρατηρίων βενζίνης που δεν φαίνονται στην άδεια? Σύμφωνα με το Εγγρ-69178/13457/87. μετράνε στη δόμηση και στην κάλυψη Στον 4014 πως θα τα υπολογίσουμε?.(Είναι και δώρο των εταιριών στους πρατηριούχους, τώρα μάλλον θα τους βγει ξινό)
bicci Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 σε υπογειο (εξακολουθει να ειναι κατω απο τη σταθμη του εδαφους) που στην αδεια φαινεται σαν χωρος σταθμευσης (στους πιο πανω οροφους η αδεια δειχνει καταστηματα) εχει γινει αυθαιρετη αλλαγη χρησης σε καταστημα. θα υπολογιστει με μειωτικο 0,5 η επιφανεια του χωρις τον συντελεστη 1,4 (αλλαγη χρησης)?
bicci Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Να ρωτήσω αν έχουμε πάρει ξεκάθαρη απάντηση , τι γίνεται με τα στέγαστρα των πρατηρίων βενζίνης που δεν φαίνονται στην άδεια? Σύμφωνα με το Εγγρ-69178/13457/87. μετράνε στη δόμηση και στην κάλυψη Στον 4014 πως θα τα υπολογίσουμε?.(Είναι και δώρο των εταιριών στους πρατηριούχους, τώρα μάλλον θα τους βγει ξινό) ξεκαθαρη απαντηση δεν εχω, αλλα νομιζω πως θα πανε με αναλυτικο.. εκτος αν κατω απ τα στεγαστρα εχουν εγκατασταθει αποθηκες κλπ.
civilpablo Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 σε υπογειο (εξακολουθει να ειναι κατω απο τη σταθμη του εδαφους) που στην αδεια φαινεται σαν χωρος σταθμευσης (στους πιο πανω οροφους η αδεια δειχνει καταστηματα) εχει γινει αυθαιρετη αλλαγη χρησης σε καταστημα. θα υπολογιστει με μειωτικο 0,5 η επιφανεια του χωρις τον συντελεστη 1,4 (αλλαγη χρησης)? Από αυτά που έχω μέχρι τώρα παρακολουθήσει και διαβάσει, θα πάρει μειωτικό συντελεστή 0,5. Σχετικά με την αλλαγή χρήσης θα πρέπει να ξέρεις η άδεια του κτιρίου για τί χρήσεις προοριζόταν? Ήταν κατοικία με καταστήματα και πάρκινγκ? Καταστήματα μόνο με θέσεις πάρκινγκ?
bicci Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Από αυτά που έχω μέχρι τώρα παρακολουθήσει και διαβάσει, θα πάρει μειωτικό συντελεστή 0,5. Σχετικά με την αλλαγή χρήσης θα πρέπει να ξέρεις η άδεια του κτιρίου για τί χρήσεις προοριζόταν? Ήταν κατοικία με καταστήματα και πάρκινγκ? Καταστήματα μόνο με θέσεις πάρκινγκ? καταστηματα με υπογειες θεσεις σταθμευσης...
civilpablo Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 (edited) Άποψή μου είναι ότι δεν πρέπει να βάλεις 1,4. Edited Ιανουάριος 11 , 2012 by civilpablo
bicci Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Άποψή μου είναι ότι δεν πρέπει να βάλεις 1,4. κι εγω για εκει προσανατολιζομαι, αν και ο νομος ειναι τετοιο χαος που δινει το δικαιωμα σε καθε υπαλληλο να σου αλλαξει ο,τι εχεις κανει... ειπα μηπως χρειαζεται αλλαγη χρησης (1,4) επειδη ειναι δηλωμενο σαν παρκινγκ.. για το 0,5 ειναι σχεδον σιγουρο, μιας και ειναι υπογειο! η νεκροψια θα δειξει! σ ευχαριστω οπως και να χει...
HANDRID Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Καλησπερα - εχω μια απορια σχετικα με τον 4014- PILOTI κτιριου κατοικιων εχει μετατραπει σε δυο διαμερισματα ! με τον 4014 δηλωνω Υ/Δ και αλλαγη χρησης ή μονο Υ/Δ??????????????
Recommended Posts