Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 Υπάρχει και η εφαρμογή της παρ . 3 αρθρ. 51 Ν. 4030 όταν δεν υπάρχουν άλλες παραβάσεις πέραν της υπέρβασης ύψους.
takis1980 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 Μιας και κάνουμε συζήτηση, εάν έχουμε κτίριο που έχει τοποθετηθεί σε διαφορετική θέση απ' οτι ορίζει η ο.α. και δε μπορεί να νομιμοποιηθεί με νέα άδεια, μιας και δεν ικανοποιούνται οι αποστάσεις Δ με βάση ΓΟΚ, πως το χειριζόμαστε? Ευχαριστώ.
ΤΣΕΛΕΠΗ ΑΝΝΕΤΑ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 Εγώ προτείνω λοιπή παράβαση αλλά τι αναλυτικό να υπολογίσεις? Δεν ξέρω.. Είναι εξολοκλήρου σε άλλη θέση?
takis1980 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 ναι ειναι σε άλλη θέση, έγω έλεγα, απο τη στιγμή που στο ιδιο ακίνητο έχω υπόγειο που έχει γίνει κατοικία να βάλω τη Υ.Δ. γι'αυτο, τη παράβαση του Δ ώστε να ικανοποιήσω οτι το ακίνητο ειναι εντος Δ και μια λοιπή παράβαση για την αλλαγή θέσης. τι λέτε γι' αυτη την αντιμετωπιση?
Thodoris4 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 Έχει συζητηθεί αλλού και γνώμη μου είναι 500 συν οτι προστιμο βγαλει για τα τμήματα εντός Δ
ΤΣΕΛΕΠΗ ΑΝΝΕΤΑ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 Και εγώ κάτι τέτοιο θα έκανα μάλλον. Το παραπάνω post μου αναφερόταν μόνο στην αλλαγή θέσης. Αλλά όντως θα πρέπει να βάλεις κ την παραβίαση του Δ.
soundholics Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 Παρακαλώ μία θετική ψήφο φίλε Soundholics :mrgreen: :mrgreen: Μετά χαράς!
χαιδω Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 Νομίζω πως είναι ανησυχητικό. Μήπως έκανες κάποια αλλαγή στο σύστημα μέσα στο 24ωρο που έβγαλες την εντολή πληρωμής και έχουν επιστρέψει τα χρήματα στο λογαριασμό του πελάτη? 'Οχι δεν έκανα κάτι. Να τον στείλω στη τράπεζα να δει μήπως έγινε κάποιο λάθος; Τι μου προτείνεις; Ευχαριστώ
ΤΣΕΛΕΠΗ ΑΝΝΕΤΑ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 Ναι να τον στείλεις οπωσδήποτε. Σου έφερε την απόδειξη από την τράπεζα?
nevermindgr Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 Μιας και κάνουμε συζήτηση, εάν έχουμε κτίριο που έχει τοποθετηθεί σε διαφορετική θέση απ' οτι ορίζει η ο.α. και δε μπορεί να νομιμοποιηθεί με νέα άδεια, μιας και δεν ικανοποιούνται οι αποστάσεις Δ με βάση ΓΟΚ, πως το χειριζόμαστε? Ευχαριστώ. Επειδή έχω ακριβώς ίδια περίπτωση από το ΤΕΕ στα σεμινάρια της θεσσαλονίκης μου ειχαν πει ότι το κομμάτι που είναι μέσα στο Δ το υπολογίζεις χωρις ΥΔ αλλά μόνο με υπέρβαση Δ... Επίσης να ρωτήσω κάτι που με ενδιαφέρει άμεσα και είναι επείγον, τα μπαζωμένα υπόγεια(από τις 3 πλευρές) μετράνε στο Δ???
Recommended Posts