Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω ενα 2οροφο με αυθαιρετο τον τελευταιο οροφο.

Δεν υπαρχει πλακα στην οροφη του τελευταιου οροφου αλλα στεγη.

Ο τελευταιος οροφος θα τακτοποιηθει.

Επειδη νοειται οτι υπαρχει οροφη σε καθε κτιριο, και επειδη δεν υπαρχει στεγη επι πλακος αλλα ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ στεγη, θα συμπεριληφθει η στεγη στο προστιμο του οροφου (σα να ηταν μια πλακα) ή θα πρεπει να παει με αναλυτικο?

• Απαντήσεις 5,9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Τις λοιπές παραβάσεις τις αναφέρουμε και αναλύουμε μόνο στην τεχνική μας έκθεση κ στην ΥΔ του ιδιοκτήτη απ' ότι καταλαβαίνω; Γίνεται αναφορά σ΄αυτές σε κάποιο άλλο σημείο της ηλ. εφαρμογής του ΤΕΕ;

Δημοσιεύτηκε

Εχω ενα 2οροφο με αυθαιρετο τον τελευταιο οροφο.

Δεν υπαρχει πλακα στην οροφη του τελευταιου οροφου αλλα στεγη.

Ο τελευταιος οροφος θα τακτοποιηθει.

Επειδη νοειται οτι υπαρχει οροφη σε καθε κτιριο, και επειδη δεν υπαρχει στεγη επι πλακος αλλα ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ στεγη, θα συμπεριληφθει η στεγη στο προστιμο του οροφου (σα να ηταν μια πλακα) ή θα πρεπει να παει με αναλυτικο?

κατά τη γνώμη μου η στέγη δεν θα μετρήσει πουθενά. Τακτοποιείται όλος ο αυθαίρετος όροφος ως υπέρβαση δόμησης με ΥΥ αν το υπάρχον ήταν με άδεια και περιλαμβάνει και την επικάλυψη του χώρου δηλαδή τη στέγη.

• Upvote 2
Δημοσιεύτηκε

αλλαγη χρησης οροφου που υπαρχει νομιμα ως δομηση στην οικοδομικη αδεια, μετραει στο ποσοστο υπερβασης δομησης?

Δημοσιεύτηκε (edited)

οχι (το βάζεις μεν αλλά θα δεις ο συντ να είναι 1-οπότε δεν μετράει-και μετράει μόνο η αλλαγή χρήσης δηλ συν 1.4)

Edited by ΚΑΝΑ
Δημοσιεύτηκε (edited)

ευχαριστω, απλα θα το βαλω <50% και ας ειναι πανω ανω του 50%.

αν και για μενα καλυτερα να φανει ως 'χωρις υπερβαση'.

Edited by sundance
Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

• Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.