INGPAK Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2012 Ευχαριστώ πολύ ΚΑΝΑ! καλημέρα!
diosifides Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2012 Επανέρχομαι : Ερώτηση : μεζονέτα δυόροφη με διάφορες παραβάσεις εκ των οποίων υπέρβαση ύψους στέγης μη προσβάσιμης (ύψος 2,50 μ αντί 1,50 της αδειας) υπόλογίζω το πρόστιμο: 1) Με αναλυτικό και μόνο ;;; 2) Με αναλυτικό και ΥΥ χωρίς υπέρβαση δόμησης;; 3) Με ΥΥ χωρίς υπέρβαση δόμησης και μόνο;; (και αν ναι βάζω τα τ.μ της κάτοψης της στέγης ή τα τ.μ τα οποία τέμνονται από το ιδεατό στερεό;
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2012 εγώ σε όμοια περίπτωση (που υπήρχε ο.α) την έκανα με αναλυτικό (στο εμβαδό στέγης που υπερβαίνει το ύψος)
redshift Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2012 Πολύ με μπερδεύουν οι ανοιχτοί ημιυπαίθριοι! Έχω η/χ με υπέρβαση ύψους και κάλυψης, αλλά όχι δόμησης (δεν ξεπερνάει το 15% των επιτρεπόμενων, σύμφωνα με Λεμπέση). Κανονικά έπρεπε να παίρνει συντελεστές ΥΚ (1.2) και ΥΥ (1.4). Στο σύστημα όμως όταν βάζω "χωρίς υπέρβαση δόμησης" ο συντελεστης ΥΥ γίνεται 0.4! Τι κάνω άραγε;!
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2012 αφού δεν ξεπερνάς το ποσοστό γιατί δεν το πας κατηγ 13 (ε/α Στ2) και κάθεσαι και σκας
redshift Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2012 Στην Στ2 λέει όταν δεν παραβιάζει κανένα από τα πολεοδομικά μεγέθη (κάλυψη κτλ.). Εμένα παραβιάζει κάλυψη!
diosifides Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2012 εγώ σε όμοια περίπτωση (που υπήρχε ο.α) την έκανα με αναλυτικό (στο εμβαδό στέγης που υπερβαίνει το ύψος) Kαλησπέρα, ευχαριστώ και για την απάντηση στο ίδιο θέμα αν εκτός από την υπέρβαση ύψους στέγης (2,5 αντί 1,5 της άδειας) έχω και διαφορετική μορφή (δίκλινη αντί τετράκλινη);;
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2012 δεν πειράζει-δεν βάζεις τίποτα
χαιδω Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2012 1)Γίνεται να περάσουμε τροχοβίλα σαν ΚΥΡΙΟ ΧΩΡΟ; Ο πελάτης μου θέλει να περάσει την τροχοβίλα (γύρω στα 20τ.μ) καν ΚΥΡΙΟ ΧΩΡΟ και μελλοντικά να χτίσει ένα δωματιάκι; Γίνεται αυτό με βάσει το άρθρο 24 παρ. 17 (εργασίες επισκευής); Πιστεύω ότι γίνεται αρκεί να μην αυξάνεται ο όγκος του κτιρίου σωστα; Και θα χρειαστεί μετά να πληρώσει ΙΚΑ για τις εργασίες; ΑΝ ξέρει κάποιος ας με βοηθήσει γιατί έχω μπερδευτεί. Ευχαριστώ
Recommended Posts