Lefos Nyxtas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2012 Καλησπέρα και καλή εβδομάδα. Μήπως ξέρει κάποιος συνάδελφος πως υπολογίζουμε τον αριθμό των δόσεων και αν έχει γίνει κάποια τροποποίηση με την τελευταία παράταση? Ευχαριστώ
Clemenza Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2012 Οχι. Εγω εκανα λαθος γιατι χρησιμοποιουσα ενα αυτοματοποιημενο φυλλο υπολογισμου.... Ευχαριστω!
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2012 Προσοχή. Στην αλλαγή χρήσης δεν βάζουμε την νέα χρήση αλλά την χρήση σύμφωνα με την άδεια....
nikolaras Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2012 Πού βάζουμε την χρήση σύμφωνα με την άδεια ?
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2012 Καλησπέρα και καλή εβδομάδα. Μήπως ξέρει κάποιος συνάδελφος πως υπολογίζουμε τον αριθμό των δόσεων και αν έχει γίνει κάποια τροποποίηση με την τελευταία παράταση? Ευχαριστώ Μάλλον ακόμα 46 μηνιαίες δόσεις είναι...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2012 Πού βάζουμε την χρήση σύμφωνα με την άδεια ? Στο είδος χρήσης.
nikolaras Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2012 Τώρα το κατάλαβα,γιατι επειδή έγραφες "στην αλλαγή χρήσης " θεώρησα ότι υπαρχει αντιστοιχη επιλογή. Ενοούσες "οταν έχουμε αλλαγή χρήσης." Εχω και εδώ παντως ένα ερωτηματικό.Αν δηλαδή κτίριο με άδεια κατοικία γίνει κατάστημα,στο είδος χρήσης βάζουμε κατοικία ? Η το αντίστροφο ?
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2012 (edited) δεν κατάλαβα την παράθεσή σου αγαπητέ Faethon στον παραπάνω ερωτώντα θα έβαζα "υπηρεσίες¨" εσύ faethon θα έβαζες "κατοικία";;; υ.γ γιατί δεν μου εμφανίζει τα μεσολαβήσαντα μηνύματα πάντα; Edited Σεπτέμβριος 24 , 2012 by ΚΑΝΑ
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2012 Ναι ΚΑΝΑ. Σύμφωνα με το ΦΥΛΛΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ - ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ - ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ όπου λέει: 3. Αφορά το είδος της πραγματικής χρήσης ή –στην περίπτωση αλλαγής χρήσης- τη χρήση με βάση την εκδοθείσα άδεια. 2
Recommended Posts