Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 (edited) sundance: υπόλοιπο κάτω από 400 ευρώ (850-500=350<400) πληρώνεται εφάπαξ. Δεν θυμάμαι την διάταξη να την παραθέσω. Edited Σεπτέμβριος 26 , 2012 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sundance Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 δεν το ηξερα! ευχαριστω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Largy Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 4014 αρθρ 24.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 (edited) καλημέρα Faethon αυτά γράφονται στην ιστοσελίδα ΤΕΕ- όχι στον ίδιο τον 4014-γιατί πρέπει να τις ακολουθήσω;; http://www.ypeka.gr/...&language=el-GR Και όμως αν και με άλλα λόγια , μου φαίνεται πως λέει το ίδιο και το ΥΠΕΚΑ στην εγκύκλιο 13 http://et.diavgeia.g...%95%CE%9F%CE%A5 Edited Σεπτέμβριος 26 , 2012 by Manolis gon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 (edited) σωστά Μανώλη σωστά Faethon υ.γ Είστε και οι 2 φαρμακεροί Edited Σεπτέμβριος 26 , 2012 by ΚΑΝΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 (edited) σε μια περίπτωση βιοτεχνικού χώρου έκτασης 560τ.μ που μετατράπηκε σε κατοικία έχω διαφορά 3500 περίπου επί πλέον Τι να κάνω;;; Edited Σεπτέμβριος 26 , 2012 by ΚΑΝΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 (edited) Μην τα σκαλίζεις τώρα! Edited Σεπτέμβριος 26 , 2012 by Manolis gon Link to comment Share on other sites More sharing options...
aneida Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2012 (edited) Καλημέρα. Πισίνα που στην άδεια φαίνεται με άλλο σχήμα και στην πράξη κατασκευάστηκε με άλλο, μπορώ να την ανανεώσω στα σχέδια που θα υποβάλω για τις υπόλοιπες αυθαιρεσίες της κατοικίας χωρίς να τη δηλώσω ως αυθαιρεσία; Δεν είναι αυθαιρεσία κατα τη γνώμη μου αφού όχι μόνο δεν υπερβαίνει τα μέτρα που έχουν δηλωθεί στην άδεια αλλά είναι και 5τ.μ. μικρότερη. Θέλω να ξέρω απλά ανμπορώ να ανανεώσω το σχήμα και τα τετργαωνικά της. Ευχαριστώ. Edited Σεπτέμβριος 27 , 2012 by aneida Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2012 αυθαιρεσία που να επηρεάζει τη δόμηση και την κάλυψη δεν είναι. Όμως οι εγκεκριμένες μελέτες της πισίνας αφορούν το συγκεκριμένο αρχιτεκτόνικό της σχήμα. Εφόσον αυτό δεν εφαρμόστηκε ποτέ, θεωρώ πως υπάρχει παράβαση. Με 500 ευρώ πρόστιμο και λοιπές παραβάσεις και αναγραφή στην τεχνική έκθεση νομίζω ότι θα είναι πιο ασφαλής αντιμετώπιση σε περίπτωση μελλοντικού ελέγχου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2012 Συνάδελφε μη ξεχνάς πως η αλλαγή της θέσης είναι παράβαση που δεν επηρεάζει τη μεταβιβασημότητα της οριζόντίου. Δηλαδή? μπορώ να αγνοήσω την αλλαγή θέσης και να δώσω βεβαίωση για τη οριζόντια ιδιοκτησία? ή μπορώ να τακτοποίησω μόνο την παραβίαση του Δ, να αγνοήσω την αλλαγή θέσης και να δώσω βεβαίωση? για τον όροφο, δήλωσα την αλλαγή θέσης και είμαι σε διαδικασία πληρωμής του προστίμου. Να την δηλώσω και για το ισόγειο ή να την αγνοήσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα