Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

sundance:

υπόλοιπο κάτω από 400 ευρώ (850-500=350<400) πληρώνεται εφάπαξ. Δεν θυμάμαι την διάταξη να την παραθέσω.

Edited by Pavlos33
  • Απαντήσεις 5,9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε (edited)

καλημέρα Faethon

αυτά γράφονται στην ιστοσελίδα ΤΕΕ- όχι στον ίδιο τον 4014-γιατί πρέπει να τις ακολουθήσω;; :mrgreen:

http://www.ypeka.gr/...&language=el-GR

Και όμως αν και με άλλα λόγια , μου φαίνεται πως λέει το ίδιο και το ΥΠΕΚΑ στην εγκύκλιο 13

http://et.diavgeia.g...%95%CE%9F%CE%A5

Edited by Manolis gon
  • Upvote 1
Δημοσιεύτηκε (edited)

σωστά Μανώλη

σωστά Faethon

υ.γ Είστε και οι 2 φαρμακεροί

Edited by ΚΑΝΑ
Δημοσιεύτηκε (edited)

σε μια περίπτωση βιοτεχνικού χώρου έκτασης 560τ.μ που μετατράπηκε σε κατοικία

έχω διαφορά 3500 περίπου επί πλέον

Τι να κάνω;;;

Edited by ΚΑΝΑ
Δημοσιεύτηκε (edited)

Καλημέρα.

Πισίνα που στην άδεια φαίνεται με άλλο σχήμα και στην πράξη κατασκευάστηκε με άλλο, μπορώ να την ανανεώσω στα σχέδια που θα υποβάλω για τις υπόλοιπες αυθαιρεσίες της κατοικίας χωρίς να τη δηλώσω ως αυθαιρεσία; Δεν είναι αυθαιρεσία κατα τη γνώμη μου αφού όχι μόνο δεν υπερβαίνει τα μέτρα που έχουν δηλωθεί στην άδεια αλλά είναι και 5τ.μ. μικρότερη. Θέλω να ξέρω απλά ανμπορώ να ανανεώσω το σχήμα και τα τετργαωνικά της.

Ευχαριστώ.

Edited by aneida
Δημοσιεύτηκε

αυθαιρεσία που να επηρεάζει τη δόμηση και την κάλυψη δεν είναι. Όμως οι εγκεκριμένες μελέτες της πισίνας αφορούν το συγκεκριμένο αρχιτεκτόνικό της σχήμα. Εφόσον αυτό δεν εφαρμόστηκε ποτέ, θεωρώ πως υπάρχει παράβαση. Με 500 ευρώ πρόστιμο και λοιπές παραβάσεις και αναγραφή στην τεχνική έκθεση νομίζω ότι θα είναι πιο ασφαλής αντιμετώπιση σε περίπτωση μελλοντικού ελέγχου.

Δημοσιεύτηκε

Συνάδελφε μη ξεχνάς πως η αλλαγή της θέσης είναι παράβαση που δεν επηρεάζει τη μεταβιβασημότητα της οριζόντίου.

Δηλαδή?

μπορώ να αγνοήσω την αλλαγή θέσης και να δώσω βεβαίωση για τη οριζόντια ιδιοκτησία?

ή μπορώ να τακτοποίησω μόνο την παραβίαση του Δ, να αγνοήσω την αλλαγή θέσης και να δώσω βεβαίωση?

για τον όροφο, δήλωσα την αλλαγή θέσης και είμαι σε διαδικασία πληρωμής του προστίμου.

Να την δηλώσω και για το ισόγειο ή να την αγνοήσω?

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

• Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.