MONOS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Με υπέρβαση δόμησης κύριων χώρων, αφού η κατοικία μεγάλωσε.
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Largy, μάλλον πρεπει να πεις την περιοχη που ψαχνεις... [στα ...καλλικρατιανα...] μετα ολα ειναι ευκολα
Largy Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 (edited) Αυτο ψαχνω. Ειναι δημος Αγιας περιφερειακη ενοτητα Λαρισας τοπικη κοινοτητα Καρυτσας Δημοτικη Ενοτητα Ευρυμενων Edited Οκτώβριος 2 , 2012 by Largy
Largy Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 επισης Δημητρη 1.εχω περιπτωση αιθουσας συμεδριασων για την οποια αναγραφεται στη συσταση "δεν αποτελει οριζοντια ιδιοκτησια (...) αλλα εχει την αποκλειστικη της χρηση ο ταδε" 2. αλλη περιπτωση "το ταδε διαμερισμα (οριζοντια ιδιοκτησια) θα εχει την αποκλειστικη χρηση της αιθουσας κοινωνικων εκδηλωσεων" (δουλεία) 3. αλλη περιπτωση "η χρηση κ η επικαρπια της θα ανηκει αποκλειστικα στον ταδε ο οποιος θα μπορει να συστησει σε αυτην δουλεια κλπ........ ή θα μπορει να την χρησιμοποιει ανεξαρτητη" σε αυτες τις περιπτωσεις χρειαζομαι συναινεση?
Kapa Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Έχω μια περίπτωση ενός Η.Χ. που μετρούσε στην δόμηση και έχει κλειστεί. Πως υπολογίζεται ; Θεωρώ ότι τακτοποιείται με αναλυτικό εφόσον έχει προσμετρηθεί στη δόμηση, μόνο και μόνο για να δηλώσεις ότι έκλεισε ενώ ήταν ανοιχτός στην άδεια. Επειδή είχα αντίστοιχη περίπτωση (από ΓΟΚ 73), σε ερώτημά μου σε 3 Πολεοδομίες (έκανα γκάλοπ) συμφώνησαν με το σκεπτικό μου ΕΦΟΣΟΝ από το κλείσιμο του χώρου αυτού ΔΕΝ έχει επέλθει υπέρβαση δόμησης βάσει οικ. αδείας.
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 (edited) largy η περιοχη ειναι στην αποκλειστικη... ...αρμοδιότητα του αστεριου.. ... εχει αναφερθει προ τριμηνου... . θα σου πώ 500...αλλά, είμαι ...εκτός΄βάσης...και πιθανον να μην θυμαμαι καλά.... Περιμενε επιβεβαιωση απο αστεριο για το α΄, β΄, γ, εννοεις μάλλον "αιθουσα κοινωνικών εκδηλωσεων" Ναι, μπορει με τον κανονισμό να δοθει η αποκλειστικη χρηση υπερ άλλου χωρου "εντος" της οικοδομης... ωστε να τακτοποιει αυτος που εχει την αποκλειστικη χρηση, χωρις να απαιτείται συναίνεση άλλου [όπως θα τακτοποιουσε μια ΘΣΑ στην πυλωτη, ή μια αποθηκη στο υπογειο... όπου ειχε αποκλειστικη χρηση ] Edited Οκτώβριος 2 , 2012 by dimitris GM
ssouanis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Αυτο ψαχνω. Ειναι δημος Αγιας περιφερειακη ενοτητα Λαρισας τοπικη κοινοτητα Καρυτσας Δημοτικη Ενοτητα Ευρυμενων 550€
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 ...ετσι ακριβώς.. 550... όπως λεμε 3-3... καλησπερα φιλε σουανη..
ssouanis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 καλησπέρα Δημήτρη. 3-3 αλλά σήμερα πάω να ρίξω... τακουνιά!!!!
Recommended Posts