χαιδω Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 Aν έχει σύσταση πρέπει να γίνουν 3 δηλώσεις. Αν δεν υπήρχε σύσταση θα μπορούσες να κάνεις μία δήλωση 1
Largy Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 (edited) η Λεμπεση το ξεχωριζει : αν δεν υπαρχει συσταση το ακινητο λογιζεται ως ενα, μια δηλωση οκ. Ομως λεει κ το παραπανω που ανεφερα, το οποιο ειναι τελειως διαφορετικο. Και εγω γενικα ειμαι της αποψης μια δηλωση για καθε ιδιοκτησια, αλλα εδω εχω περιπτωση μονο 1μ2 παραπανω εξωστη σε καθε διαμερισμα κ για αυτο ελεγα να παω με αναλυτικο, 500 ευρω και για τα τρια. Edited Οκτώβριος 8 , 2012 by Largy
χαιδω Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 Eγώ θα έκανα 3 δηλώσεις δεν θα έπαιρνα το ρίσκο και νομίζω ότι είναι και το σωστό.
nik Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 (edited) Καλησπέρα... Σε μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο γήπεδο εκτός σχεδίου υπάρχει 2οροφο αυθαίρετο χωρίς άδεια του 1996 με κοινόχρηστο κλιμακοστάσιο το οποίο και τακτοποιώ ολόκληρο. Το κ/χ κλιμακοστάσιο το βάζω στα μέτρα αφού βάσει ΝΟΚ δεν μετράει στην δόμηση ή π.χ. την απόληξη δώματος ? Η λογική μου είναι να βάλω όλα τα μέτρα του κτιρίου χωρίς συντελεστές υπερβάσεων και με τικαρισμένα "Δεν έχει άδεια" και "Εκτός σχεδίου". Ουσιαστικά δεν υπάρχει δόμηση αφού είναι μη οικοδομήσιμο και για αυτό μπερδεύομαι αν θα πρέπει να βάλω το κλιμακοστάσιο ή όχι! Edited Οκτώβριος 8 , 2012 by nik
MONOS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 Διάγραμμα κάλυψης δεν θα φτιάξεις αφού έχεις μη οικοδομήσιμο οικόπεδο, ώστε να φαίνεται τι μετράει και τι όχι στη δόμηση. Νομίζω ότι πρέπει να τα βάλεις όλα.
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 Και το κλιμακοστάσιο ως ΥΔΚΧ.
nik Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 (edited) ΙΑΣΟΝΑΣ γιατί κ.χ. ? Επειδή δεν υπάρχει διάγραμμα ? Δεν ισχύει ο κτιριοδομικός δηλαδή που ξεχωρίζει τι είναι κ.χ. και β.χ. ? Επίσης εάν έχω ένα υπόγειο δεν θα το βάλω β.χ. για τον υπολογισμό προστίμου ? Edited Οκτώβριος 8 , 2012 by nik
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 Η σκάλα δεν αποτελεί την μοναδική πρόσβαση στον α' όροφο; Οπότε "μετράει" στη δόμηση ως ΚΧ.
nik Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 (edited) οκ... Κάτι τελευταίο που μάλλον ξέρω την απάντηση αλλά θέλω να το τσεκάρω. Μπορώ να πω ότι το ισόγειο αυτήν την στιγμή έχει βοηθητική χρήση (αποθήκη) και εγώ το τακτοποιώ για το πρόστιμο του 4014 σαν βοηθητικό αλλά θα έχει κύρια χρήση ? Υπενθυμίζω ότι δεν υπάρχει άδεια και είναι σε μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο. Λογικά δεν γίνεται... Edited Οκτώβριος 8 , 2012 by nik
nzerman Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 Η χρήση είναι καθολική σε όλο το οικοδόμημα που έχει λειτουργική αυτοτέλεια, διαφορετικά και τα λουτρά ή οι αποθήκες της κουζίνας της κατοικίας θα έπρεπε να καταλογίζονται σαν Β.Χ. που είναι κατά τον Κτιριοδομικό Κανονισμό. Δεν μπορείς να προβείς σε αλλαγή χρήσης για το λόγο που ανέφερες.
Recommended Posts