skifx Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 αν εχει υπερβεί το επιτρεπόμενο ύψος τοτε Υ.Υ. αν θες να το νομ/σεις ως κυριο χωρο τοτε ΥΔΚΧ αλλιως ως βοηθητικο. αν καταλαβα...
dlef Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 Αν λαβω τα κλιμακοστασια και την αποσταση δ κατα Γ.Ο.Κ εχω υπερβαση της επιτρεπομενης δομησης . Αν τα λαβω κατα ΝΟΚ δεν εχω υπερβαση δομησης παρα μονο λιγα τ.μ. εντος δ . Καταλαβαινετε οτι υπαρχει σημαντικη διαφορα στα προστιμα στις 2 περιπτωσεις...
skifx Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 κατα ΓΟΚ δεν εγινε το κτιριο;
dlef Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 Ναι ολα τα αυθαιρετα που εντασσονται στον 4014 εγιναν κατα την περιοδο που ισχυε ο ΓΟΚ. Για το συγκεκριμενο, ενταχθηκε στο σχεδιο και θα προχωρησει για αδεια νομιμοποιησης για τα τμηματα που ειναι εντος νομιμου περιγραμματος. Οποτε με ποιο τροπο θα υπολογισω τα τ.μ. προς αδεια και τα τ.μ. που θα πληρωσουν προστιμο 4014. Συγνωμη αν επαναλαμβανομαι αλλα εχω χαθει στην αλλαγη της νομοθεσιας
skifx Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 προσωπικά τον ΝΟΚ ουτε εχω ασχοληθεί και ουτε τον ανακατεύω με τον 4014... αλλοι συναδελφοι με περισσοτεροι εμπειρια ισως εχουν αλλη αποψη...
nikolaras Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 Αν δεν κάνω λάθος επρόκειτο, να βγάλουν κάποια απόφαση που θα αφορούσε την σχέση του 4014 με τον ΝΟΚ.Τι έγινε με αυτό?
Didonis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 Θα μπορουσε καποιος να βοηθησει με τις ερωτησεις στο #4283 ; Ευχαριστω! ... Για αυτό ρωτάς? ... 1. Τα επιτρεπομενα μεγεθη οποτε και τα μεγεθη αυθαιρεσιας θα τα μετραμε πια με βαση τον Ν.Ο.Κ η με βαση την Γ.Ο.Κ της χρονολογιας κατασκευης; 2. Ως συνεχεια της 1ης ερωτησης, τα μεγεθη των χωρων για τους οποιους θα μπορει να εκδοθει αδεια νομιμοποιησης θα υπολογιζονται μεσω Ν.Ο.Κ.; Στις δικες μου περιπτωσεις εχω θεματα με τις πλαγιες αποστασεις. οι οποιες με Γ.Ο.Κ ειναι 3 + 0,1 ενω με Ν.Ο.Κ 2,5 + 0,05 και δεν ξερω ποσα τετραγωνικα να χρεωσω ως εντος δ. Επισης δεν εχω καταλαβει αν πρεπει να αφαιρεσω τα κλιμακοστασια απο τα τ.μ. υπερβασης, λογω των διαταξεων του Ν.Ο.Κ ...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 (edited) νικολαρας η "επιτροπή" του υπουργειου, " συνεδριαζει" ..ετσι είπε ο υπουργος... ...και μεχρι 31-1-2013 α] θα εχει κωδικοποιησει τον 4014 β] θα εχει εναρμονισει τον 4014 με τον ΝΟΚ για τα υπογεια [για το 50%], τα παταρια, τις σκαλες [?] αυτα entit και τις σοφίτες Edited Οκτώβριος 31 , 2012 by dimitris GM
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 Όλα αυτά με την προϋπόθεση να ψηφιστούν τα νέα μέτρα, να μην πέσει η κυβέρνηση, να μην πάμε σε εκλογές, να πάρουν τη δόση του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου, να ανοίξει το σύστημα το ΤΕΕ, μνα ψηφιστούν οι προτάσεις της επιτροπής στη Βουλή, να γίνουν νόμος, να δημοσιευτούν σε ΦΕΚ κ.λπ. Μάλλον δύσκολο το "κατόρθωμα"!!!
nikolaras Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 Και βέβαια μέχρι τότε "τρέχει" ο 4014,του οποίου η προθεσμία λήγει στις 31/1/13. Τράτζικ ?
Recommended Posts