Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Φαντάζομαι ρώτησες για έκδοση οικοδομικής αδείας και όχι για τακτοποίηση Ν.4014.

Το σκεφτομαι αυτό γιατί στην περίπτωση που βάλω 'τουρισμός-βιομηχανία' θα θέλω και τεχνική έκθεση Η/Μ και άλλο ΔΔΤ.

• Απαντήσεις 5,9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Έχω αυθαίρετο για το οποίο μετά τη περαίωση θα υποβάλλω φάκελο στον ΕΟΤ για να πάρει σήμα τουριστικής κατοικίας, οπότε καλύπτει και 'σενα πιστεύω.

Δημοσιεύτηκε (edited)

Συνάδελφοι, μια ερώτηση γιατί έχω φάει κόλλημα τώρα.

Οκ... στις υπερβάσεις δόμησης και κάλυψης το ποσοστό υπέρβασης το βρίσκω αθροιστικά από το σύνολο των παραβάσεων....

Στην παραβίαση Δ το πάω κι εκεί με το μέγιστο ή "κόβω σε φέτες" και πάω τμηματικά την παραβίαση σε μεγαλύτερο και μικρότερο του 20% ???

Επίσης.... στέγαστρο σε επαφή με το κτίσμα (κανονικά μετράει στην κάλυψη) έχουμε καταλήξει ότι το πάμε με αναλυτικό??????

Edited by Kapa
Δημοσιεύτηκε

Ναι, με αναλυτικό.

Είναι και υπέρβαση κάλυψης, αλλά δυστυχώς (ή ευτυχώς) έτσι όπως είναι φτιαγμένο το σύστημα του ΤΕΕ δεν μπορεί να μπει.

Αν θέλεις γράψτο στην τεχνική έκθεση ή στα σχόλια.

Δημοσιεύτηκε

Συμφωνώ με Ιάσονα.

Επίσης το τμήμα που παραβιάζει το Δ πάει σε φέτες.

Τμήμα που παραβιάζει σε ποσοστό μεγαλύτερο του 20% και τμήμα που παραβιάζει σε ποσοστό μικρότερο του 20%.

Δημοσιεύτηκε (edited)

Στην παραβίαση Δ το πάω κι εκεί με το μέγιστο ή "κόβω σε φέτες" και πάω τμηματικά την παραβίαση σε μεγαλύτερο και μικρότερο του 20% ???

Επίσης το τμήμα που παραβιάζει το Δ πάει σε φέτες.

Τμήμα που παραβιάζει σε ποσοστό μεγαλύτερο του 20% και τμήμα που παραβιάζει σε ποσοστό μικρότερο του 20%.

Δεν νομίζω ότι, αυτό είναι σωστό.

Η αυθαιρεσία είναι "ενιαία" (αν είναι έτσι) και ως τέτοια νοούμενη παραβιάζει το Δ ή >20% ή <20%.

Δεν κόβεται σε "φέτες".

Edited by ΙΑΣΟΝΑΣ
Δημοσιεύτηκε

τι εννοείς φετες?

γιατί αν μπορεί να γίνεται έχει ενδιαφέρον

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

• Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.