Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θέλουμε να αποδείξουμε την χρήση του υπογείου ως διαμέρισμα που έχει ηλεκτροδοτηθεί ως οικία από την ΔΕΗ... Μπορούμε να ζητήσουμε μία τέτοια βεβαίωση από την ΔΕΗ και να την χρησιμοποιήσουμε;

• Απαντήσεις 5,9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Έχει ξεμπαζώθει το υπόγειο κι έχει δημιουργηθεί ράμπα εισοδου. Αυτό σημαίνει κι άλλη παράβαση ή θα πάει όλο μαζί σαν μία;

Αυτό σημαίνει και άλλη παράβαση. Έχω την υποψία ότι με τον νέο νόμο θα πηγαίνει με μία... με επιφύλαξη.

Δημοσιεύτηκε

Συμπέρασμα 4ο:

To άλλο με τον Τοτό το καταλάβατε;;;;; Δηλαδή, το συνολικό πρόστιμο για τη ρύθμιση π.χ. μίας και μοναδικής παράβασης κατηγορίας 13 με τον καινούργιο νόμο, ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ και από 500 ευρώ συνολικά που είναι σήμερα, γίνεται 750 ευρώ (παράβολο 250 και πρόστιμο 500)!!!!!

Για όσους δεν το κατάλαβαν ακόμα δίδεται δωράκι 15.000 ευρώ προϋπολογισμός για ΜΙΑ παράβαση κατηγορίας 13 ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ όσες και να υφίστανται στο συγκεκριμένο ακίνητο.....

Με γειά τους!!!! Να το χαίρονται!!!! Σε καλή μεριά!!!!

Δημοσιεύτηκε

Mήπως ξέρει κάποιος συνάδελφος να μου πεί: αυθαιρεσίες που έχουν γίνει μετέπειτα σε οικόπεδο με παλιά προσφυγική κατοικία που είχε δοθεί στους πρόσφυγες του '23, θα το θεωρήσω με Ο.Α.? Έχω "φάει" τον κόσμο να βρώ κάποιο στοιχείο για αυτές τις κατοικίες που να μεν είχαν κατασκευαστεί από το Ελληνικό Δημόσιο (λογικά νόμιμα), αλλά τίποτα περί αδειών δεν μπόρεσα να βρώ. Να θεωρήσω ότι έχουν Ο.Α., αν δεν έχω όμως αριθμό το σύστημα δεν προχωρά στην διεξαγωγή του προστίμου. Μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει?

Δημοσιεύτηκε

Mήπως ξέρει κάποιος συνάδελφος να μου πεί: αυθαιρεσίες που έχουν γίνει μετέπειτα σε οικόπεδο με παλιά προσφυγική κατοικία που είχε δοθεί στους πρόσφυγες του '23, θα το θεωρήσω με Ο.Α.? Έχω "φάει" τον κόσμο να βρώ κάποιο στοιχείο για αυτές τις κατοικίες που να μεν είχαν κατασκευαστεί από το Ελληνικό Δημόσιο (λογικά νόμιμα), αλλά τίποτα περί αδειών δεν μπόρεσα να βρώ. Να θεωρήσω ότι έχουν Ο.Α., αν δεν έχω όμως αριθμό το σύστημα δεν προχωρά στην διεξαγωγή του προστίμου. Μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει?

Δεν μου έχει ξανατύχει κάτι αντίστοιχο... Αλλά αεροφωτογραφία προ του '55;;; Υπόθεση κάνω!

Δημοσιεύτηκε

Πως μπορείς να αποδείξεις πως κατασκευάστηκαν από το κράτος το 1923;

Δημοσιεύτηκε

Έχω βρεί από τα αρχεία του κράτους τα παραχωρητήρια από την Πρόνοια πρός τους πρόσφυγες ιδιοκτήτες, αναφέρονται τα ονόματα των ιδιοκτητών, και επίσης έχω βρεί το τοπογραφικό διάγραμμα που περιγράγονται τα διανεμηθέντα οικόπεδα με τις αντίστοιχες κατοικίες, αλλά με τίποτα δεν μπορώ να βρώ άδεια κατασκευής των κατοικιών.Δηλαδή , δεν έχω κολλήσει στην παλαιότητα , αυτή αποδεικνύεται, κολλάω στην Ο.Α.. Τί κάνω σε αυτή την περίπτωση, τα βάζω με Ο.Α.(στο παραχωρητήριο έχω αριθμό πρωτοκόλλου και ημερομηνία: χρησιμοποιώ αυτά ως άδεια), ή τα υπολογίζω χωρίς οικοδομική άδεια?

Δημοσιεύτηκε

Εγώ θα έβαζα με άδεια και εκεί που ζητάει την άδεια θα έβαζα τον αριθμό του παραχωρητηρίου.

Αλήθεια αν κάποιος θέλει να βγάλει κάποια άδεια στο εν λόγω κτίσμα πως θα γίνει; Η ΥΔ τι θα ζητήσει; Δεν ρωτάς και εκεί;

Δημοσιεύτηκε

Αυτό σημαίνει και άλλη παράβαση. Έχω την υποψία ότι με τον νέο νόμο θα πηγαίνει με μία... με επιφύλαξη.

Εννοείς μία παράβαση το ξεμπάζωμα με τη ράμπα και μία η αλλαγή της υπόγειας αποθήκης σε γκαράζ έτσι δεν είναι;

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

• Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.