Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ξεκάθαρες απαντήσεις για τον υπολογισμό προστίμου


Recommended Posts

μολις εκανα μια προσπαθεια να δω εαν το συστημα των αυθαιρετων εχει μπλοκαριστει ωστε να μη δεχετε νεες υπαγωγες. εβαλα τυχαια στοιχεια με τιμη ζωνης 1 και την δεχτηκε. μου εβγαλε παραβολο 500 ευρω να πληρωσω. ουτε αυτο δεν ειναι ικανοι να κανουν.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 5,9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Να κάνουμε έρανο στο michanikos.gr

1€/ενδιαφερόμενο μέλος.

Το παράβολο θα χρησιμοποιηθεί για τη νομιμοποίηση αυαθιρέτου κάποιου κοινοφελούς οργανισμού...

Link to comment
Share on other sites

Το ΤΕΕ δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα για να διορθώσει κ.λπ. την εφαρμογή λόγω οικονομικής δυσπραγίας!!!!!!

Το μόνο που έχουν κάνει είναι να μπλοκάρει η Τράπεζα της Ελλάδος τους ειδικούς κωδικούς πληρωμών των παραβόλων και τίποτα περισσότερο.

Το γεγονός αυτό αποδεικνύει περίτρανα ότι, θέλει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ όποιο νομοσχέδιο και να ψηφιστεί (νέος νόμος αυθαιρέτων, ηλεκτρονική ταυτότητα κ.λπ.) για να εφαρμοστεί στην ΠΡΑΞΗ......

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

καλησπέρα, έχω κάνω μια δήλωση αυθαιρέτου για προ του 83 όπου μεταξύ άλλων έβαλα 1 παράβαση για αντικατάσταση στέγης (έχει γίνει καταγγελία) κ για διάφορους λόγους , σκέφτομαι να κάνω διόρθωση στη δήλωση κ να αφαιρέσω την παράβαση της στέγης και να δηλώσω όλο τον κτίσμα σαν αυθαίρετο. Λέτε να προκύψει πρόβλημα στο μέλλον(όσον αφορά την καταγγελία) επειδή δεν θα φαίνεται ρυθμισμένη η στέγη? Να δηλώσω και το κτίσμα αυθαίρετο και την στέγη? ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

είναι εντός σχεδίου κ έχει μια άδεια μικρής κλίμακας για μικροεπισκεύες...φαντάσου οτι είναι δύο δωμάτια. το ένα είναι προ του 55, που έγινε και η αντικατάσταση της στέγης και ένα του 1970...και σκέφτομαι να δηλώσω το προ του 55 ως προ του 83, αλχημείες ...

Link to comment
Share on other sites

Από την στιγμή που δεν έχει ΟΑ (αφού δεν θα δεχθείς το προ 55-όχι όχι τα προ 55 έχουν ΟΑ αλλα καλύπτονται από τον νόμο)  τότε πρέπει να το λάβεις ολόκληρο ως αυθαίρετο (και τα δύο 55-70) και τότε δεν θα υπολογίσεις εχτρα πρόστιμο για την στέγη.

Αλλά εγώ δεν θα το έκανα..... 

Πρέπει να δεις την άδεια για μικροεπισκευές καθώς και την έκθεση αυτοψίας για την καταγγελία τι αναφέρουν στα νομιμοποιητικά στοιχεία.. 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.