Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

ναι αλλα το προβλημα ειναι οτι η στεγη εχει υπερβαση υψους και ΔΕΝ εχει ανοιξει στο συστημα οταν το παω με παραβαση....

και γενικα οταν στο τελυταιο οροφο νομιμα εχει γινει επεκταση και η στεγη της επεκτασης ειναι 20 εκ στην αρχη πανω απο το υψος του δαπεδου του δωματος αντε δηλωσετο

Edited by akius
  • Απαντήσεις 5,9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά, έχω μια περίπτωση μονοκατοικίας 100τ.μ. εκτός σχεδίου με υπόγειο και στο ίδιο γήπεδο μια άλλη μονοκατοικία 100τ.μ. (χωρίς υπόγειο) που ανήκει σε άλλον και όχι στον πελάτη μου. Ο πελάτης μου έχει μετατρέψει το υπόγειο (το οποίο υπάρχει κανονικότατα στην Ο.Α.) σε κατοικία και θέλει να το δηλώσει.

1. Σύμφωνα με το Η’ Μέρος και 4. Ερώτηση-Απαντηση επιβαρύνεται μόνο με υπέρβαση δόμησης και με συντελεστή βοηθητικού χώρου 0,5. Η Υ.Δ. εδώ είναι <50% (δηλ. 100τ.μ. στην μέγιστη επιτρεπόμενη που είναι τα 200τ.μ.) ή 50-100% λόγο το ότι ο πελάτης μου σύμφωνα με το συμβόλαιο έχει δικαίωμα να κτίζει μόνο 100 τ.μ. ;;

2. Εκτός από Υ.Δ. επιβαρύνεται και με Συντελεστή Εκτός Σχεδίου (1,7) ;; Σύμφωνα με το Γ’ Μέρος και 10. Ερώτηση-Απαντηση σε συνδυασμό με το παραπάνω (Η’4) ΔΕΝ βάζουμε τον Συντελεστή Εκτός Σχεδίου, σωστά;;

3. Μήπως μπορείτε να γράψετε συνοπτικά τις περιπτώσεις της Γ’10. ;; Έτσι ώστε να έχουμε έναν μπούσουλα για εκτός σχεδίου που είναι πάρα πολλά στην επαρχεία κυρίως ;;

4. Και ένα τελευταίο, (σας ζάλισα ε;) οι περιπτώσεις Γ’10. Πως δηλώνονται στο πρόγραμμα του ΤΕΕ ;;

Δημοσιεύτηκε

Γνωρίζει κανείς τι γίνεται σε περίπτωση που είναι απενεργοποιημένο το κουμπί "εισαγωγη παλαιότερων προστίμων" και θέλουμε να εισάγουμε ένα παλαιό πρόστιμο?

Δημοσιεύτηκε

ΠΛηρώθηκε το παράβολο και φαίνεται κανονικά στα οικονομικα αλλα δεν ξεκλειδώθηκε.......

Δημοσιεύτηκε

Σε περίπτωση που είμαστε στην προσωρινή υπαγωγη και ο πελάτης έχει εξοφληση ολο το προστιμο αλλα διαπιστώνουμε οτι πρέπει να εισάγουμε ένα επιπλέον φυλλο καταγραφής με μερικά τετραγωνικά ακόμα γίνεται ? Θα βγάλει το υπόλοιπο ποσό?

Δημοσιεύτηκε

Μπέρδεμα ρε γα@@@το. αν πατήσω για προσωρινή υπαγωγη θα μου ζητήσει να εππιλέξω δόσεις και μετά (δεδομένου ότι ο πελάτης θέλει να πληρώσει μετρητά με -20%) θα πρέπει να πληρώσει όλο το ποσό ενώ άμα αφαιρέσω το πρόστιμο θα πληρώσει γύρω στα 500€ μονο..............

Δημοσιεύτηκε (edited)

Χθες έκανα ακριβώς αυτο που θες το πρόστιμο ηταν 18,000 ευρω ο πελάτης είχε ήδη πρόστιμα διατήρησης 15,000, πατάω ξανά υποβολή και πληρωμή εφ'απαξ. Το σύστημα συνυπολόγισε τα καταβληθέντα ποσά και το παράβολο που είχε ήδη πληρώσει (2000) όποτε μου έβγαλε υπόλοιπο 0.

Edited by JOHNYMAL
Δημοσιεύτηκε

@michalisp θα πατησεις υποβολη , θα ξεκλειδωσει η εισαγωγη παλαιων προστιμων , θα τα περασεις κ θα ξαναπατησεις υποβολη!

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

• Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.