Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

ναι αλλά εγώ δεν έχω βάλει ακόμα τα πρόστιμα διατήρησης (και δεν με αφηνει να βαλω).........οπότε το σύστημα αν πατήσω για πρ. υπαγωγή δεν έχει αυτη τη στιγμή να αφαιρέσει τιποτα..

Edited by michalisp
  • Απαντήσεις 5,9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

οκ. Το εκανα...............τωρα καταλαβα ότι ξεκλειδωνει όταν πατας υποβολη και ας πατήσεις μετα ακυρωση. Σας ευχαριστώ όλους ;)

Δημοσιεύτηκε

λοιπο εμένα μου επιτρέπει σε προσωρινη υπαγωγη να προσθέσω φύλλα....οπότε λογικα θα επαυπολογίζει το πρόστιμο

Δημοσιεύτηκε (edited)

τελικα δεν μου ξεκλείδωσε.............

Μην κάνετε διαδοχικές δημοσιεύσεις. Για να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αλλαγή στο περιεχόμενο του κειμένου ή για να συμπληρώσετε το μήνυμα που δημοσιεύσατε, χρησιμοποιείστε την εντολή "Εdit - Επεξεργασία".Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής!

Ευχαριστώ, Manolis gon

Edited by Manolis gon
Δημοσιεύτηκε

καλησπέρα,θέλω την γνώμη σας, εχω κτίριο με τις εξής αυθαιρεσίες.

100.τ.μ. υπέρβαση δόμησης

70 τ.μ. υπέρβαση δόμησης και κάλυψης και

25 τ.μ. υπέρβαση δόμησης , κάλυψης και πλάγιων αποστάσεων

άρα θα έχω τρία φύλλα καταγραφής!

πως θα κάνω όμως τον έλεγχο. Για κάθε φύλλο ξεχωριστά συγκρίνοντας τα με τα επιτρεπόμενα δηλ:

Ελεγχος υπέρβασης δόμησης : 100τ.μ./200τ.μ.(επιτρεπόμενα), 70τ.μ./200τ.μ., 25τ.μ./200τ.μ. ή (100+70+25)/200(επιτρεπόμενα)

Ελεγχος υπέρβασης κάλυψης: 70τ.μ./200τ.μ.(επιτρεπόμενα), 25τ.μ./200τ.μ. ή (70+25)/200(επιτρεπόμενα) ?

Δημοσιεύτηκε

το άθροισμα των υ.δ/επιτρεπόμενη δόμηση

το άθροισμα των υ.κ/επιτρεπομένη κάλυψη

Δημοσιεύτηκε (edited)

igp

τα 100 τμ (είναι τα συνολικά τμ; ;) Υ.Δ

και τα μοιράζεις σε 70+25 τμ (με διάφορες υπερβάσεις ;)

ή είναι άλλα τα 25 και 70 τμ

δεν κατάλαβα-όλα είναι αυθαίρετα;

δεν έχεις κάτι νόμιμο; (ούτε τα 100;)

Υγ στην κάλυψη γιατί δεν υπάρχουν τα 100τμ;;

Edited by ΚΑΝΑ
Δημοσιεύτηκε

Άρα μαυτόν τον τρόπο , dix e6, παίρνεις τους δυσμενέστερους (μεγαλύτερους) συντελεστές και τους βάζεις στα φύλλα καταγραφής. Δηλαδή συντελεστή υπέρβασης δόμησης, θα πάρω τον 1,3 (50%εως 100%) και θα τον βάλω και στα τρία φύλλα καταγραφής. Ομοίως και για τον συντελεστή υπέρβασης κάλυψης που θα είναι 1,4 (>20%) και θα τον βάλω και στα δύο φύλλα καταγραφής.Κατάλαβα σωστά?

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

• Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.