Manolis gon Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Μετά την αρχική υποβολή, και την πληρωμή του πρώτου προστίμου (ήτοι για μένα 500 ευρώ), πότε περίπου σου εμφάνισε στο σύστημα την πληρωμή? Για παράδειγμα έχω κάνει μέσω winbank, πριν το μεσημέρι, ώστε να ολοκληρωθεί σήμερα (ενώ μετά το μεσημέρι πάει την επόμενη εργάσιμη) κι ενώ ολοκληρώθηκε από τράπεζα,ι η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει ακόμα την πληρωμή στο σύστημσ Με πληρωμή αυτοπροσώπως στην τράπεζα θέλει 24 ώρες.Με πληρωμή μέσω υπολογιστή θέλει 48 ώρες για να εμφανιστεί στο σύστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sosi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Καλημερα! κατι ακουσα για μειωση των προστιμων και λογω αυτου μηπως ξερετε αν γινεται επαναπροσδιορισμος του προστιμου οταν εχει πληρωθει ηδη το παραβολο και εχει βγει και το ειδικο εντυπο πληρωμης για το υπολοιπο ποσο σε εφαπαξ καταβολη αλλα δεν εχει πληρωθει ακομη.. η κατασταση της δηλωσης ειναι σε προσωρινη υπαγωγη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IOANNA Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Καλημερα! κατι ακουσα για μειωση των προστιμων και λογω αυτου μηπως ξερετε αν γινεται επαναπροσδιορισμος του προστιμου οταν εχει πληρωθει ηδη το παραβολο και εχει βγει και το ειδικο εντυπο πληρωμης για το υπολοιπο ποσο σε εφαπαξ καταβολη αλλα δεν εχει πληρωθει ακομη.. η κατασταση της δηλωσης ειναι σε προσωρινη υπαγωγη.. Καλημέρα! Και εγώ άκουσα κάτι τέτοιο. Ακόμη και να είναι έτσι πληρώνουνε τώρα αυτό που υπολογίστηκε από το σύστημα και αν βγει διαφορά, θα τους επιστραφεί στο λογαριασμό τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sosi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 τωρα σοβαρα θα τα επιστρεψουν; ή θα τρεχουν/τρεχουμε να παρακαλανε/με τα αυτονοητα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoris4 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Ίσως θα είναι μείωση προστίμου από την ημερομηνία και μετά και όχι ανδρομικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalisp Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Ίσως θα είναι μείωση προστίμου από την ημερομηνία και μετά και όχι ανδρομικά Δηλαδή οι άλλοι που τρέξαν να πληρώσουν είναι κορόιδα? Δεν νομίζω να παίξει κάτι τέτοιο........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speez Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Δηλαδή οι άλλοι που τρέξαν να πληρώσουν είναι κορόιδα? Δεν νομίζω να παίξει κάτι τέτοιο........ Δυστυχώς δεν θα είναι η πρώτη φορά... αν συμβεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoris4 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Σε πολεοδομία που ρώτησε ενας συναδελφος, γιατί ήθελε να αλλάξει το σχέδιο, σε ΟΑ που έχει κλείσει και έχουν περασει πανω απο 10 χρονια, αλλά ο τελευταίος όροφος πέρα από αυθαίρετα μέτρα έχει και κάποια νόμιμα αλλά θελουν ιδιοκτήτες να αλλάξουν το νόμιμο σχέδιο του ορόφου και να μοιράσουν τα νόμιμα μέτρα μεταξύ τους και να τακτοποιήσουν τα υπόλοιπα, του είπανε ότι δε χρειάζεται να πάει για τα νόμιμα μέσα από το σύστημα με 500 μικροπαράβαση και τέλος αλλά να πάει το σχέδιο της άδειας, το σχέδιο των τακτοποιημένων μέτρων και το σχέδιο με το που θέλουν να είναι τα νόμιμα. Και θα γίνει αλλαγή Παραπάνω δε ξέρω λεπτομέρειες αλλα δεν ερχεται σε αντιθεση με το μέρος Θ ερωταπαντηση 6, όπου αν είναι κτιριο σε λαθος θεση βαζεις μικροπαραβαση και πας για αδεια νομιμοποίησης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sosi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Ίσως θα είναι μείωση προστίμου από την ημερομηνία και μετά και όχι ανδρομικά και οι περιπτωσεις εφαπαξ καταβολης; γιατι εγω τετοιες εχω κυριως - τους τραβαει το 20%.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoris4 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Kαλά ας γίνει πρώτα, ας βγει καποια ανακοίνωση ο,τι δήποτε και το αναλύουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα