Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Στη δόμηση δεν έχουν μετρηθεί αφού όλοι οι εξώστες και οι όποιοι ημιυπαίθριοι είναι μικρότεροι από το επιτρεπόμενο 40% της επιτρεπόμενης δόμησης του οικοπέδου. Με την πραγματοποιηθείσα κάλυψη (που κλείνει οριακά στην επιτρεπόμενη) έχω πρόβλημα που και οι δύο περιπτώσεις που έχω δεν προσμετρώνται. Η μία από τις δύο θεωρώ λανθασμένα (ίσως και εσκεμμένα....) δεν έχει προσμετρηθεί (άρα έχω παρανομία λόγω ημιυπαιθρίου ---------> 1 παράβαση). Για το άλλο δεν ξέρω το αν θεωρείται εξώστης ή ημιυπαίθριος....!

Πρέπει να ξερω τι σόι διάγραμμα καλυψης θα δείξω με τα δικαιολογητικά (όποτε και όπου ) προσκομίσουμε....

• Απαντήσεις 5,9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Και πέρα από αυτό, πόσες παραβάσεις έχουμε?

Μία λόγου ενός ορόφου ή δύο μία για κάθε διαμέρισμα?

Αυτό είναι πιο σκοτεινό ακόμα σημείο! :|

Έχουμε δύο ιδιοκτησίες, οπότε δύο ρυθμίσεις. Η παράβαση, είτε είναι μία είτε είναι δύο θεωρητικά, θα δηλωθεί και στις δύο ρυθμίσεις και θα πληρωθεί ένα 500άρικο για κάθε ιδιοκτησία.

Επίσης, πιστεύω πως χρειάζεται μία βεβαίωση για κάθε ιδιοκτησία, αφού μεταβιβάζονται ανεξάρτητα, ακόμα και αν είναι στο ίδιο συμβόλαιο.

Δημοσιεύτηκε

Αν είναι αυτοτελείς οι ιδιοκτησίες ναι θέλει δύο βεβαιώσεις.

Όσο για το πόσα 500 αρικα χρειάζονται......................θολό το τοπίο από τη στιγμή που δεν είναι ξεκάθαρο.

Δημοσιεύτηκε

Ναι αυτό είναι.

Ξεκάθαρο δεν είναι εάν θέλει ένα 500 για τη διαμερισμάτωση αφού ο όροφος είναι ένας ή ένα 500 αρικο για κάθε διαμέρισμα.

Δημοσιεύτηκε

Μα αν είναι δύο ιδιοκτήτες, θα το μοιραστούν; Αν έχει γίνει διαμερισμάτωση ορόφου, στη πράξη δεν υπάρχει αυθαιρεσία μετρήσιμη σε τ.μ. και γιαυτό πάμε σε κατηγορία 13.... Τη παράβαση όμως την έχουν κάνει και τα δύο διαμερίσματα... άρα 500άρικο για το καθένα... αλλιώς δεν στέκει.

Δημοσιεύτηκε

Πως αντιμετωπίζουμε την περίπτωση ισογείου οικίας με οικ. άδεια σε γήπεδο εκτός σχεδίου, που σύμφωνα με την οικ. άδειά είχε σκελετό από οπλ. σκυρόδεμα και τοιχ/α από εμφανή πέτρα (δλδ σαν επένδυση), αλλά κατασκευάσθηκε εξ ολοκλήρου με φέρουσα τοιχοποιία από πέτρα.

Δημοσιεύτηκε

Συνάδελφοι εχω μια περίπτωση με δύο μεζονετες (με άδεια για 2 κατοικίες) οι οποιες χρησιμοποιούνται σαν μία από τον ιδιοκτήτη(έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη) με

1.ξεμπαζωμενα υπόγεια που έχουν γίνει (ανεξάρτητες )κατοικίες σε σχέση με τα ισόγεια ,

2.διωροφα κενά που έχουν παταρωθεί στους ορόφους

3. Παράνομο λεβητοστάσιο & αποθήκη που εξυπηρετεί και τις δύο κατοικίες.

4. cour anglais για να φωτίζουν το πισω μέρος των υπογείων (αναλυτικός ή παράβαση κάλυψης?)

Πόσοι φάκελοι? ανα κατοικία σύμφωνα με την άδεια? ανα ανεξάρτητη κατοικία όπως έχει διαμορφωθεί? τις κοινόχρηστες παραβάσεις ποιός τις

χρεώνεται? τρικυμία εγκεφάλου?

Δημοσιεύτηκε

Πως αντιμετωπίζουμε την περίπτωση ισογείου οικίας με οικ. άδεια σε γήπεδο εκτός σχεδίου, που σύμφωνα με την οικ. άδειά είχε σκελετό από οπλ. σκυρόδεμα και τοιχ/α από εμφανή πέτρα (δλδ σαν επένδυση), αλλά κατασκευάσθηκε εξ ολοκλήρου με φέρουσα τοιχοποιία από πέτρα.

Κανείς?

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

• Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.