ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 Οι διαρροές πάντως λένε για όλα τα προ του 1975 ακίνητα που δεν έχουν άδεια ή έχει χαθεί ο φάκελλος της άδειας.....
nikolaras Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 Με τον νέο νόμο αλλάζει κάτι για τα πατάρια και τις αλλαγές χρήσης υπογείων ? Κάτι τέτοιο έχω ακούσει και δεν ολοκληρώνω μια σχετική περίπτωση που έχω.
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 όπως φαινεται θα εναρμονισθει ο 4014 με τον ΝΟΚ και τις διαταξεις του που αφορουν υπογεια, παταρια και σοφιτες...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 Μάλλον αυτά αντί για ρύθμιση για 30 χρόνια θα νομιμοποιούνται..... Κανένας όμως δεν μιλάει για τη διαδικασία νομιμοποίησης, η οποία και θα υποδεικνύει το συνολικό κόστος αυτής....
giorgos4a Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 Συνάδελφοι, μάλλον δεν είμαι στο σωστό τόπικ, αλλά δεν ξέρω που αλλού να κάνω την ερώτηση και δεν βρίσκω και κάποια απάντηση στο ερώτημά μου, οπότε αν επαναλαμβάνω πράγματα που έχουν ήδη ειπωθεί, ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά. Έχω υπόθεση με μία ηλικιωμένη που θέλει να τακτοποιήσει αυθαιρεσίες (για μεταβίβαση) και επειδή δεν μπορεί να πάει να υπογράψει ούτε για το γνήσιο της υπογραφής και γενικότερα δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, έχει εξουσιοδοτήσει μέσω συμβολαιογράφου την κόρη της να προβεί σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για το σκοπό αυτό. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω; Στις υπεύθυνες δηλώσεις, στα στοιχεία βάζω αυτά της κόρης και από κάτω γράφω ότι "είμαι εξουσιοδοτημένη για το τάδε ακίνητο που ανήκει στη μητέρα μου τάδε κλπ κλπ" και ουσιαστικά θα πάρει γνήσιο υπογραφής της κόρης. Είμαι σωστός ή κάτι μου διαφεύγει ;
sagiasd Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 (edited) το υπόγειο ήταν μισό απο τη κάλυψη του ισογείου στην άδεια και κατασκευάστηκε ίσο με το ισόγειο. βάζουμε υπέρβαση κάλυψης??? Όχι, αφού βρίσκεται εντός της εγκεκριμένης κάλυψης του ισογείου-κτιρίου. Edited Απρίλιος 4 , 2013 by sagiasd
Ιάμβλιχος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 τι θα πει εγκεκριμένη κάλυψη. έτσι σχεδιάστηκε να κατασκευαστεί. Στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχει υπόλοιπο κάλυψης. μ' αυτή τη λογική εγκεκριμένη κάλυψη ορόφου, πάρε συντελεστή να 'χεις.
Recommended Posts