avgoust Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Στους υπόλοιπους δεν έχει επιβληθεί πρόστιμο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fritz Todt Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Νομίζω ότι μόνο σε έναν ακόμα το θέμα με τις συναινέσεις είναι πολύπλοκο παίζουν οικογενειακά μπλεξίματα και κόντρες να φανταστείς την καταγγελία την είχε κάνει άλλος από την ίδια οικοδομή (υπάρχουν και άλλες αυθαιρεσίες του πελάτη μου αλλά για εκείνες δεν είναι απαραίτητη η συναίνεση) με απασχολεί μόνο η απόληξη κι επειδή στην έκθεση αυτοψίας της πολεοδομίας γραφεί 25% λέω αν μπορώ να τακτοποιήσω μόνο αυτό το 25% για να σταματήσει το πρόστιμο χωρίς συναίνεση των άλλων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Αφού γράφει 25%, του έρχεται το 25% του προστίμου ή ολόκληρο.Αν του έρχεται το 25% γιατί δεν αποστέλλεται και το υπόλοιπο 75%.(άδικο και περίεργο μου φαίνεται).Πρέπει να το μάθεις αυτό για να το χρησιμοποιήσει ο πελάτης σαν μέτρο πίεσης για τη συναίνεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fritz Todt Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Αυτό που γνωρίζω είναι ότι αποστέλλεται άλλο ένα 25% σε άλλον ιδιοκτήτη Άδικο και παράλογο όταν πήγα στην υπάλληλο που είχε κάνει την αυτοψία μου είπε ότι είχε 30 μέρες να κάνει ένσταση ο πελάτης* μου *μιλάμε για μια γιαγιά 85 χρονών Link to comment Share on other sites More sharing options...
avgoust Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 25+25=50. To υπόλοιπο 50% του προστίμου που είναι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fritz Todt Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Το υπόλοιπο απ' ότι έχω μάθει από τους άλλους συνιδιοκτήτες δεν τους ήρθε ποτέ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fritz Todt Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Καλημέρα συνάδελφοι σκέφτηκα το εξής για να αποφύγω τις συναινέσεις ο πελάτης μου έχει τον "αέρα" της οικοδομής βάση συμβολαίου μπορώ να ισχυριστώ ότι χρησιμοποίησε αυτόν τον "αέρα" για να κατασκευάσει την απόληξη και άρα θα πρέπει να την χρεωθεί μόνος του? να πληρώσω όλο το πρόστιμο, για το 100% της απόληξης και έτσι να αποφύγω συναινέσεις? δηλαδή να θεωρήσω ότι η απόληξη σαν κατασκευή δεν είναι κοινόχρηστη αλλά ανήκει σε αυτόν που έχει τον "αέρα" Link to comment Share on other sites More sharing options...
saltapidas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Α) Μπορεις να πας στο τμημα αυθαιρετων και να τους τριξεις τα δοντια για το αλλο 50%. Αν σου πουν "αγνωστου ιδιοκτητη" πες του εσυ ποιοι ειναι οι ιδιοκτητες. Β) δεν μας λες καθαρα ποιο το ιδιοκτησιακο καθεστος του δωματος ο πελάτης μου έχει τον "αέρα" της οικοδομής βάση συμβολαίου Εχει όλο τον αερα; Χιλιοστα εχουν δωθει στο υψουν; Προσδιοριζεται απο το συμβολαιο ποιος ασκει την χρηση του δωματος; Ποιος κατασκευασε το αυθαιρετο; Για τι αυθαιρετο μιλαμε; Αλλο το δωμα και η χρηση του και άλλο ο αερας. Και υπολοιπο ΣΔ να εχεις και να κανεις χρηση του υψουν, και πάλι το νέο δώμα θα είναι κοινόχρηστο ακομα κι αν ειναι μη προσβασιμο. Αν ο αερας σου εχει χιλιοστα, κανεις μονος σου ρυθμιση. Αλλιως, δυστυχως θελεις συναινεση καθοτι -μαλλον- κοινοχρηστο μερος οικοδομης. Απλα, μου φαινεται παααρα πολυ παραξενο αυτο το 25+25%. Θεωρω πως οι αλλοι 2 σας δουλευουν ψιλο γαζι για καποιο λογο (και καλα να δειξουν πως δεν εχουν αναγκη; Δεν ξερω...) Παντως, το θεωρω απολυτως απιθανο να βεβαιωνεται προστιμο για το 50% του αυθαιρετου και για το αλλο 50 να μην γινεται τιποτα... (εκτος αν το 25% αναφερεται στο ποσοστο ιδιοκτησιας και το προστιμο τους ερχεται απο μισο). Οπως και να εχει, ψαξε στο τμημα αυθαιρετων τι και πως για τους λογους που ανεφερε ο Μανωλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fritz Todt Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Η έκθεση γράφει Απόληξη κλιμακοστασίου σε κοινόχρηστη κλίμακα [1/4 (25%) ιδιοκτησία] επιφανείας 2,50 * 2,60 = 6,50τμ και ύψους 1,30μ στο δώμα Απόληξη Ε=6,5 * 1/4 (ποσοστό ιδιοκτησίας) = 1,63τμ γιαυτό το 1,63 πληρώνει πρόστιμο αν τακτοποιήσω όλη την απόληξη (και τα 6,50τμ) μήπως δεν χρειαστώ συναίνεση? τη χρήση την έχουν όλοι πάντως στην ΟΑ δεν είχε απόληξη, είχε καταπακτή Link to comment Share on other sites More sharing options...
saltapidas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Ωραια. Δεν μπορεις μονος σου. Θες συνυπογραφη των αλλων. Μυριζομαι κλασσικη συμπεριφορα πολεοδομιας, δηλ "γραφουν" μονο του καταγγελθέντες οι οποιοι -εικαζω- ηταν ο πελατης σου και το άλλο 25% και -επισης εικαζω- την καταγγελια την εκανε το άλλο 50%. Ειναι ετσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα