antonio Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2008 Δεν ξέρω αν είμαι στην κατάλληλη ενότητα αλλά θα ήθελα την βοήθεια σας. Θέλω να προσλάβω μια κοπέλα σαν γραμματέα-υπάλληλο γραφείου και θέλω να μάθω τις διαδικασίες, την Συλλογική Σύμβαση στην οποία θα βασιστώ και το ποσό του μισθού της. Είναι επείγον γιατί μου είπαν ότι πρέπει να ολοκληρώσω τις διαδικασίες μέχρι την Πέμπτη!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2008 Βασικά συμβουλέψου και το λογιστή σου μήπως ξέρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2008 Και το ΙΚΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dandreolas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2008 Το ποσο της αμοιβής μπορεί σίγουρα να στο καθορισει ο επόπτης εργασίας της περιοχής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonio Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2008 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και βοήθειά σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sundance Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2008 επισης ψαξε για επιδοτηση μεσω οαεδ για την χρηματοδοτηση για απασχοληση ανεργων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα